🔴 Zorgverzekering 2021

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een zorgverzekering afsluit. Zorg ervoor dat je op de site van de verzekeringsmaatschappij blijft en je verzekering afsluit. Heb je de website eerder bezocht, log dan weer eerst in op Qlics, verwijder eventueel cookies en sluit daarna je verzekering af zodat de website weet dat jij de verzekering via Qlics hebt afgesloten.

Transacties worden altijd gekeurd door de zorgverzekeringsmaatschappij en niet door Qlics. Transacties worden gemiddeld binnen 8-12 weken gekeurd en na goedkeuring word je vergoeding bijgeschreven in je Qlics account. Is jouw transactie na 8 weken nog niet gekeurd door de verzekeringsmaatschappij stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

OHRA Zorgverzekering

OHRA Zorgverzekering. Zorg. Zonder. Gedoe. Premie vanaf € 116,30. Sluit een zorgverzekering af en verdien € 21,85 terug in jouw account.

Verdien € 21,85

Independer Zorg

Al meer dan 300.000 consumenten hebben hun zorgverzekering via Independer geregeld. Sluit een zorgverzekering af en verdien 780 qlics (€ 7,80) terug.

Verdien 780 qlics

ZorgKiezer

ZorgKiezer is de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor zorgverzekeringen! Sluit een zorgverzekering af en verdien 525 qlics (€ 5,25) terug in jouw account.

Verdien 525 qlics

UnitedConsumers Zorgverzekering

UnitedConsumers is een consumentencollectief dat jouw vaste lasten goedkoper maakt. Sluit een zorgverzekering af en verdien € 21 terug in jouw account.

Verdien € 21,00

De Friesland Zorgverzekeraar

Ruime vergoedingen en uitstekende klantenservice voor een scherpe premie. Sluit nu een zorgverzekering af en profiteer van een scherpe premie. Helaas laat De Friesland geen cashback toe aan leden.

Verdien 0 qlics

Salland Zorgverzekeringen

Salland Zorgverzekeringen heeft de beste naturapolis van Nederland. Sluit een zorgverzekering af en verdien 2100 qlics (€ 21) terug in jouw account.

Verdien 2 100 qlics

Ixorg

Ixorg is hét goedkope alternatief voor de aanvullende verzekering. Sluit een zorgverzekering af en verdien € 12,25 terug in je account.

Verdien € 12,25

ZorgDirect

ZorgDirect biedt verzekerden de mogelijkheid om veel zaken online te regelen Sluit een zorgverzekering af en verdien 2100 qlics (€ 21) terug in jouw account.

Verdien 2 100 qlics

Pro Life Zorgverzekering

Pro Life, dat betekent: voor het leven! Pro Life is de christelijke zorgverzekeraar. Helaas laat Pro Life geen cashback toe aan leden. Sluit nu een zorgverzekering af.

Verdien 0 qlics

Nationale-Nederlanden Postcode Zorgcollectief

Profiteer tot 30% korting op jouw aanvullende zorgverzekering. Sluit een zorgverzekering af en verdien € 10,50 terug in jouw account.

Verdien € 10,50

Nationale-Nederlanden Zorg

Bij Nationale-Nederlanden kun je rekenen op een volledige zorgverzekering. Inclusief vrije zorgkeuze. Sluit een zorgverzekering af en verdien 1750 qlics (€ 17,50) terug.

Verdien 1 750 qlics