๐Ÿ”ด Zorgverzekering 2023

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een zorgverzekering afsluit. Zorg ervoor dat je op de site van de verzekeringsmaatschappij blijft en je verzekering afsluit. Heb je de website eerder bezocht, log dan weer eerst in op Qlics, verwijder eventueel cookies en sluit daarna je verzekering af zodat de website weet dat jij de verzekering via Qlics hebt afgesloten.

Transacties worden altijd gekeurd door de zorgverzekeringsmaatschappij en niet door Qlics. Transacties worden gemiddeld binnen 8-12 weken gekeurd en na goedkeuring word je vergoeding bijgeschreven in je Qlics account. Is jouw transactie na 8 weken nog niet gekeurd door de verzekeringsmaatschappij stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

OHRA Zorgverzekering

OHRA Zorgverzekering. Zorg. Zonder. Gedoe. Zeer ruime keuzevrijheid. Sluit een zorgverzekering af en verdien € 21 terug in jouw account.

Verdien € 21,00

Independer Zorg

Al meer dan 300.000 consumenten hebben hun zorgverzekering via Independer geregeld.

Verdien 675 qlics

ZorgKiezer

ZorgKiezer is de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor zorgverzekeringen! Sluit een zorgverzekering af en verdien 785 qlics (€ 7,85) terug in jouw account.

Verdien 785 qlics

De Friesland

Ruime vergoedingen en uitstekende klantenservice voor een scherpe premie. Sluit nu een zorgverzekering af en profiteer van een scherpe premie. Helaas laat De Friesland geen cashback toe aan leden.

Verdien 0 qlics

Salland Zorgverzekeringen

Salland Zorgverzekeringen heeft de beste naturapolis van Nederland.

Verdien tot 1.500 qlics

Ditzo Zorgverzekering

Basisverzekering vanaf € 109,85 per maand. Kies je eigen risico en bepaal je premie. Helaas laat Ditzo Zorg geen cashback toe aan leden.

Verdien 0 qlics

Pro Life Zorgverzekering

Pro Life, dat betekent: voor het leven! Pro Life is de christelijke zorgverzekeraar. Helaas laat Pro Life geen cashback toe aan leden. Sluit nu een zorgverzekering af.

Verdien 0 qlics

Nationale-Nederlanden Postcode Zorgcollectief

Profiteer tot 30% korting op jouw aanvullende zorgverzekering van Nationale-Nederlanden. Sluit een zorgverzekering af en verdien € 10,50 terug in jouw account.

Verdien € 9,00

Jaaah

Zeg Jaaah tegen een zorgverzekering zonder gedoe en kies voor een messcherpe maandelijkse premie.

Verdien 1.050 qlics