Gratis acties

Leuke gratis acties goed voor je accountscore

Stella

Stella is de grootste verkoper van e-bikes in Nederland. Een e-bike is een hele investering en het is daarom erg prettig als je van Stella korting kunt genieten. Download de gratis brochure

Landelijke Energiebond

In veel gemeenten kun je gratis jouw energietarief laten controleren. Controleer nu GRATIS jouw energietarief en verdien € 0,25 terug in jouw account.

Verdien € 0,25

Vergelijk Simpel

Check of je honderden euro’s kunt besparen op jouw energierekening! Meld je aan voor een gratis postcodecheck en verdien € 0,25 cashback.

Verdien € 0,25

Huurstunt

Via Huurstunt.nl kun je snel, gemakkelijk en eenvoudig een nieuwe woning vinden. Maak een gratis account aan en verdien € 0,30.

Verdien € 0,30

Adzuna

Adzuna.nl is een zoekmachine voor vacatures die een overzicht geeft van elke baan, overal.
De missie van Adzuna.nl is om de beste plek te zijn om te starten met het zoeken naar een baan. Adzuna.nl doorzoekt duizenden websites zodat je dit niet zelf hoeft te doen en verzamelt miljoenen vacatures waardoor je elke baan, overal kunt vinden . Door slimmere zoekopties en krachtige data over de arbeidsmarkt, geeft Adzuna.nl je de informatie die je nodig hebt om je carrière te managen.

Verdien tot 8,4 qlics

Mefirst

Mefirst is een vergelijkingssite voor verzekeringen. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en verdien € 0,35 cashback.

Verdien € 0,35

Bรฉbรฉs et Mamans

Schrijf je gratis in, verdien € 0,20 cashback en maak kans op een jaar gratis luiers, een kinderbedje, kortingen op fotoafdrukken en meer!

Verdien € 0,20

iSurveyWorld (NL)

Verdien 32 qlics

Toluna

 Bij Toluna telt jouw mening. Beantwoord enquêtes en verdien geld. 

Stempunt Enquetes

Vul eenvoudig enquêtes in en spaar als dank voor cadeaubonnen van bol.com, HEMA en Zalando.

PanelClix

 Geef jij ook graag je mening? 

Verdien 53 qlics

Zonnepanelen zonder investering: check je gemeente!

Benieuwd of u in aanmerking komt voor zonnepanelen zonder eigen investering?

Opinieland

Opinieland is een wereldwijde gemeenschap die deelneemt aan online marktonderzoek. Deelnemers van Opinieland vullen vragenlijsten in die bedrijven kunnen gebruiken om hun producten te verbeteren. Hiermee verdienen de deelnemers geld en punten en doen ze automatisch mee met de driemaandelijkse prijstrekking.
De panels voor online marktonderzoek zijn eigendom van Survey Sampling International, LLC. Opinieland werkt met marktonderzoekbureaus voor grote en kleine merken over de hele wereld. Daarnaast zijn ze direct verbonden met de fabrikanten van een aantal producten die dagelijks gebruikt worden. Ook werken ze met organisaties van allerlei diensten waar vaak gebruik van wordt gemaakt.

Verdien 105 qlics

Het GrandCafe

Het GrandCafe is het leukste single café van Nederland! 

Verdien € 1,05

Brand New Day

Bij Brand New Day kun je een verzekeringspolis laten overboeken.