Vakantie & Reizen

OHRA Reisverzekering

Het hele jaar onbezorgd op vakantie met de OHRA Reisverzekering. Sluit een Doorlopende Reisverzekering af en verdien € 8,10 terug in jouw account.

Verdien € 8,10

Voordeeluitjes

De meest voordelige hotelarrangementen in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Boek een reis en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Expedia

Expedia is de website waar je alle soorten reizen kunt boeken. Plaats een bestelling en verdien tot 2,7% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 2.7% Cashback op je aankoop

Roompot Vakanties

Roompot Vakanties beheert vele bungalowparken en campings. Boek een accommodatie en verdien 0,9% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 0.9% Cashback op je aankoop

Tix

Vliegticket, hotel of huurauto? Bij Tix is het eenvoudig. Huur een auto of boek een vliegticket en verdien € 3,60 terug in jouw account.

Verdien € 3,60

Hotels.com

Hotels.com is een toonaangevende aanbieder van hotelaccommodaties wereldwijd. Boek een hotel en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Holidaysuites

Puur vakantieplezier in Noord-Frankrijk, de Belgische Kust en Belgisch Limburg. Boek een verblijf en ontvang 2,7% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 2.7% Cashback op je aankoop

Alamo

Wereldwijd biedt Alamo autoverhuur aan op vrijwel alle populaire bestemmingen. Huur een auto en verdien 1.8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Car Del Mar

Car Del Mar biedt wereldwijd huurauto's aan in meer dan 40 landen. Huur een auto en verdien 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

WorldWideCampers

WorldWideCampers werkt samen met diverse camperverhuurders in de hele wereld. Boek een reis en verdien € 0,60 terug in jouw account.

Verdien € 0,60

La Casita

La Casita verhuurt landelijk gelegen vakantiehuizen in het uiterste zuiden van Spanje. Boek een reis en verdien € 6 terug in jouw account.

Verdien € 6,00

TopSnowShop

TopSnowShop biedt meer dan 200 soorten skihelmen en vele skibrillen. Bestel een product en verdien 1,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Disneyland Paris

Disneyland Paris is de nummer één toeristische bestemming in Europa. Boek een reis en verdien tot 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 1.8% Cashback op je aankoop

Accor Hotels

Accor Hotels biedt grote kortingen bij prijsvriendelijke en luxe hotels. Boek een hotel en verdien tot 2,4% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 2.4% Cashback op je aankoop

Travelbird

Elke dag stelt TravelBird een selectie van 6 unieke vakantiedeals voor. Boek een reis en verdien 1% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 1% Cashback op je aankoop