Vakantie & Reizen

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een boeking plaatst. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de website eerder bezocht, log dan weer eerst in op Qlics, verwijder eventueel cookies en plaats daarna je boeking zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Qlics hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Qlics. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Qlics account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

OHRA Reisverzekering

Het hele jaar onbezorgd op vakantie met de OHRA Reisverzekering. Sluit een Doorlopende Reisverzekering af en verdien € 8,10 terug in jouw account.

Verdien € 8,10

Voordeeluitjes

De meest voordelige hotelarrangementen in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Boek een reis en verdien 0,9% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 0.9% Cashback op je aankoop

Roompot Vakanties

Roompot Vakanties beheert vele bungalowparken en campings. Boek een accommodatie en verdien tot 1,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 1.5% Cashback op je aankoop

Tix

Vliegticket, hotel of huurauto? Bij Tix is het eenvoudig. Huur een auto of boek een vliegticket en verdien € 3,60 terug in jouw account.

Verdien € 3,60

VIVALDI Travel

Verhuur van particuliere vakantiehuizen in Duitsland en Oostenrijk. Plaats een boeking en ontvang 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Holidaysuites

Puur vakantieplezier in Noord-Frankrijk, de Belgische Kust en Belgisch Limburg. Boek een verblijf en ontvang 2,7% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 2.7% Cashback op je aankoop

Vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl is één van de grootste online aanbieders van vliegtickets en hotelovernachtingen. Plaats een boeking en verdien € 2,40 terug in jouw account.

Verdien € 2,40

Alamo

Wereldwijd biedt Alamo autoverhuur aan op vrijwel alle populaire bestemmingen. Huur een auto en verdien 1.8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

WorldWideCampers

WorldWideCampers werkt samen met diverse camperverhuurders in de hele wereld. Boek een reis en verdien € 0,60 terug in jouw account.

Verdien € 0,60

La Casita

La Casita verhuurt landelijk gelegen vakantiehuizen in het uiterste zuiden van Spanje. Boek een reis en verdien € 6 terug in jouw account.

Verdien € 6,00

TopSnowShop

TopSnowShop biedt meer dan 200 soorten skihelmen en vele skibrillen. Bestel een product en verdien 1,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Disneyland Paris

Disneyland Paris is de nummer één toeristische bestemming in Europa. Boek een reis en verdien tot 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 1.8% Cashback op je aankoop

Accor Hotels

Accor Hotels biedt grote kortingen bij prijsvriendelijke en luxe hotels. Boek een hotel en verdien tot 2,4% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 2.4% Cashback op je aankoop

Travelbird

Elke dag stelt TravelBird een selectie van 6 unieke vakantiedeals voor. Boek een reis en verdien 1% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 1% Cashback op je aankoop

Disneyland Paris

Disneyland Paris is de nummer één toeristische bestemming in Europa. Plaats een bestelling en verdien tot 1,8% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien tot 1.8% Cashback op je aankoop