Vakantie & Reizen

Hotelkamerveiling

Hotelkamerveiling is de eerste hotelveilingsite van Nederland. Plaats een boeking en verdien 0,6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 0.6% Cashback op je aankoop

Roompot Vakanties

Roompot Vakanties beheert vele bungalowparken en campings. Boek een accommodatie en verdien 0,9% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 0.9% Cashback op je aankoop

Voordeeluitjes

De meest voordelige hotelarrangementen in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Boek een reis en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Solmar

Solmar is gespecialiseerd in bus-, vlieg en eigen vervoersreizen naar Spanje en Kroatië. Boek een reis en ontvang 0,9% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 0.9% Cashback op je aankoop

Alamo

Wereldwijd biedt Alamo autoverhuur aan op vrijwel alle populaire bestemmingen. Huur een auto en verdien 1.8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Car Del Mar

Car Del Mar biedt wereldwijd huurauto's aan in meer dan 40 landen. Huur een auto en verdien 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Expedia

Expedia is de website waar je alle soorten reizen kunt boeken. Plaats een bestelling en verdien tot 2,7% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 2.7% Cashback op je aankoop

Hotels.com

Hotels.com is een toonaangevende aanbieder van hotelaccommodaties wereldwijd. Boek een hotel en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Tix

Vliegticket, hotel of huurauto? Bij Tix is het eenvoudig. Huur een auto of boek een vliegticket en verdien € 3,60 terug in jouw account.

Verdien € 3,60

Zoweg

Zoweg biedt bungalow accommodaties in Nederland, België en Duitsland. Boek een accomodatie en verdien 1,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Meditel reisvaccinaties

Een gespecialiseerd arts bij Meditel bepaalt welke vaccinaties of pillen nodig zijn voor je vakantie. Maak een online afspraak en verdien € 2,10 terug in jouw account.

Verdien € 2,10

WorldWideCampers

WorldWideCampers werkt samen met diverse camperverhuurders in de hele wereld. Boek een reis en verdien € 0,60 terug in jouw account.

Verdien € 0,60

Alltours

Boek een reis bij Alltours en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien € 1,50 + Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

La Casita

La Casita verhuurt landelijk gelegen vakantiehuizen in het uiterste zuiden van Spanje. Boek een reis en verdien € 6 terug in jouw account.

Verdien € 6,00

Vacances Provence

VacancesProvence is gespecialiseerd in luxe en karakteristieke vakantiehuizen. Boek een vakantiehuis en verdien € 7,50 terug in jouw account.

Verdien € 7,50