Woonverzekering

Sluit een woonverzekering af via Qlics en krijg cashback terug in jouw account. Iedere online aankoop is voortaan geld waard via Qlics!

OHRA Woonverzekering

Inbraak? Waterschade? Brandschade? Bij OHRA zit je goed! Sluit een verzekering af en verdien € 18 terug in jouw account.

Verdien € 18,00

NowGo Inboedelverzekering

Online je inboedelverzekering afsluiten was nog nooit zo simpel. Sluit een inboedelverzekering af en verdien € 6,30 terug in jouw account.

Verdien € 6,30

Centraal Beheer Inboedelverzekering

Centraal Beheer is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Sluit een inboedelverzekering af en verdien 1800 qlics (€ 18) terug in jouw account.

Verdien 1 800 qlics

Univé Woonverzekering

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Sluit een woonverzekering af en verdien 900 qlics (€ 9) terug in jouw account.

Verdien 900 qlics

Ditzo Inboedelverzekering

Is jouw inboedel goed verzekerd? Sluit een inboedelverzekering af en verdien € 8,70 terug in jouw account.

Verdien € 8,70

AEGON Inboedelverzekering

AEGON is een vertrouwde naam in het bankwezen van Nederland. Sluit een inboedelverzekering af en verdien € 7,20 terug in jouw account.

Verdien € 7,20

Yuzzu Woonverzekering

Yuzzu is de Belgische marktleider in directe verzekeringen. Sluit een woonverzekering af en verdien € 2,40 terug in uw account.

Verdien € 2,40

AXA Woonverzekeringen

AXA biedt 2,9 miljoen klanten flexibele verzekeringsproducten. Sluit een Woonverzekering af en verdien € 27 terug in uw account.

Verdien € 27,00