Energie

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een energiecontract afsluit. Zorg ervoor dat je op de site van de energiemaatschappij blijft en je contract afsluit. Heb je de website eerder bezocht, log dan weer eerst in op Qlics, verwijder eventueel cookies en sluit daarna je contract af zodat de website weet dat jij het contract via Qlics hebt afgesloten.

Transacties worden altijd gekeurd door de energiemaatschappij en niet door Qlics. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Qlics account. Is jouw transactie na 6 weken nog niet gekeurd door de energiemaatschappij stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

Landelijke Energiebond

In veel gemeenten kun je gratis jouw energietarief laten controleren. Controleer nu GRATIS jouw energietarief en verdien € 0,25 terug in jouw account.

Verdien € 0,25

Energie.be

Energie.be biedt je de scherpst mogelijke prijs aan. Jaar na jaar. Sluit een energiecontract af en verdien tot € 12 terug in jouw account.

Verdien tot € 12,00

Budget Energie

Ook besparen op je energiekosten? Sluit een energiecontract af en verdien tot € 12 terug in jouw account.

Verdien tot € 12,00

Vattenfall

Vattenfall is één van de grootste energieleveranciers van Nederland. Sluit een energiecontract af en verdien tot € 28,80 terug in jouw account.

Verdien tot € 28,80

ENGIE

Bij ENGIE profiteren klanten van lage tarieven, persoonlijk contact en 24/7 online service. Sluit een contract af en verdien tot € 15 terug in jouw account.

Verdien tot € 15,00

Pure Energie

Pure Energie is de groenste energieleverancier van Nederland. Sluit een energiecontract af en verdien tot € 24 terug in jouw account.

Verdien tot € 24,00

Aanbieders.be

Aanbieders.be is een vergelijkingssite op het gebied van telecom-, internet-, energie- en spaarproducten. Sluit een contract af en verdien € 4,50 terug in uw account.

Verdien € 4,50

EasySwitch

EasySwitch.nl is dé vergelijkingswebsite als het gaat om het vergelijken van energie. Stap over en verdien € 6 terug in jouw account.

Verdien € 6,00

Minder

Energieplatform waarop zowel ZZP’ers als MKB’ers energiecontracten kunnen vergelijken en afsluiten. Sluit een contract af en verdien tot € 31,50 in jouw account.

Verdien tot € 31,50

ENGIE Zakelijk

Als ondernemer ben je bij ENGIE meestal voordeliger uit. Sluit een contract af en verdien tot € 75 terug in jouw account.

Verdien tot € 75,00