๐Ÿ‘š Kleding - Algemeen

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een bestelling uitvoert. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de webwinkel eerder bezocht, log dan weer eerst in op Qlics, verwijder eventueel cookies en plaats daarna je bestelling zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Qlics hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Qlics. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Qlics account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

Foot Locker

Foot Locker is één van de grootsten op het gebied van sportschoenen.

Verdien tot 1.2% Cashback op je aankoop

Desigual

Ieder seizoen heeft Desigual weer een nieuwe collectie met meer dan 1.000 trendy kledingstukken en accessoires. Bestel een product en verdien 2,3% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 2.3% Cashback op je aankoop

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin biedt functionele sport- en outdoorkleding, schoenen en apparatuur aan voor alle weersomstandigheden.

Verdien tot 2.4% Cashback op je aankoop

AliExpress

AliExpress is de absolute nr. 1 bestemming voor online shoppers

Verdien tot 2.3% Cashback op je aankoop

HEMA

Welkom bij HEMA. Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA.

Kleertjes

Kleertjes.com biedt merkkleding voor baby's, kinderen en aanstaande mama's.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Leatherbelove

Wij zijn Leatherbelove. In onze webwinkel vinden klanten een prachtige collectie aan lederen dames en herenriemen die nog op ambachtelijke wijze worden gemaakt in Nederland. De riemen worden met de handgemaakt in ons eigen atelier en zijn hiermee unieke producten voor onze en jullie klanten / bezoekers. Onze producten verrijken jullie website met een aanbod wat alleen op leatherbelove.com te vinden is. Wij leveren onze producten razendsnel en het conversiepercentage is meer dan goed te noemen. Wij denken dat jullie de bezoekers van jullie site met onze producten erg mooie producten kunnen aanbieden.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Bristol

Bristol heeft leuke en betaalbare kleding voor het hele gezin.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Klingel

Klingel, de online shop voor dames- en herenkleding.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Lounge by Zalando

Lounge by Zalando is de shopping club van Zalando. 

Verdien € 0,45 + Verdien tot 1.8% Cashback op je aankoop

TEMU

Temu (tee-moo) is een online marktplaats die zich inzet om betaalbare kwaliteitsproducten aan te bieden, zodatu uw dromen kunnen verwezenlijken in een inclusieve omgeving.

Verdien tot 3.15% Cashback op je aankoop

Joom Benelux

Joom Marketplace helps consumers to make shopping easy and entertaining and gives access to high quality goods from around the world. More details about our company values and mission you may find on our official website: https://joom-group.com

Verdien tot 6% Cashback op je aankoop

Welkoop NL

We zijn er voor alle doeners. Voor iedereen die er blij van wordt om lekker buiten bezig te zijn. En te zorgen voor alles wat groeit en bloeit, het hele jaar door. Als doener vind je bij ons precies wat je zoekt: een praktisch aanbod en gedegen advies.

Verdien 2.7% Cashback op je aankoop

Grandado NL

Grandado is een webshop met een gevarieerd aanbod, lage prijzen en goede klantenservice.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Expo XL

Expo XL is al jaren dé cadeauwinkel om leuke cadeautjes voor je geliefde, familie of vrienden uit te zoeken. Naast de cadeau artikelen biedt de EXPO ook een breed assortiment aan schoenen, Happy Socks, boeken, tassen, klokken en kunst.

Verdien 3.15% Cashback op je aankoop