๐Ÿ›€ Wonen - Badkamer

Alles voor uw badkamer!

Blokker

Blokker is de bekende zaak voor allerlei huishoudartikelen. 

Verdien tot 1.5% Cashback op je aankoop

HEMA

Welkom bij HEMA. Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA.

Koopjedeal.nl

Koopjedeal.nl is een webshop gespecialiseerd in dagdeals uit verschillende categorieën. Denk hierbij aan de categorieën Wonen, Elektronica, Gezond & Verzorgd, Hobby & Vrije Tijd, Slapen en Huishoudelijk. Koopjedeal.nl heeft met hu jarenlange e-commerce naam en kennis een gevestigde naam weten te creëren in Nederland. Daarnaast spreekt Koopjdeal.nl ook de ambitie uit om verder te groeien met uitbreiding van het assortiment en verstevigde aanwezigheid in het medialandschap.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

LeenBakker

Leenbakker.nl betekent gemak en kwaliteit voor een lage prijs. 

Verdien tot 0.45% Cashback op je aankoop

Online-Sanitairkopen

Design badkamermeubels tot aan douchecabines, ligbaden en toiletten. 

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

SaniSpecials

Sanispecials is een website welke sinds 2010 actief en zich heeft gespecialiseerd in Italiaans Sanitair. Buiten dit assortiment kan men ook bij Sanispecials terecht voor onderdelen, installatiematerialen, sanitair en verwarming. Merken waar Sanispecials zich sterk voor maakt zijn Catalano, Novellini, Paffoni, Treemme, Clou, TECE, Italy Sanitair en Luca Sanitair. 

Verdien 2.7% Cashback op je aankoop

Pogo Design NL

Pogo-designshop biedt een veelzijdig assortiment design accessoires voor elke ruimte in huis. Van badkamer tot en met de keuken en ook voor de tuin vindt u voldoende mogelijkheden. Daarnaast hebben wij ook een goed seizoensaanbod.

Verdien 2.52% Cashback op je aankoop

Tegeldepot.nl

Tegeldepot is sinds haar oprichting in 2008 uitgegroeid tot de grootste tegel- & sanitair outlet in Nederland. Met een zeer uitgebreid assortiment met onder meer wastafels, douches, tegels en badkamermeubels vindt men hier alles voor in de badkamer of de toiletruimte.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Seashelltextiel.nl

Het kwaliteitstextiel van Seashelltextiel.nl brengt rust en comfort in het drukke dagelijks leven. Zachte, dikke handdoeken voor in de badkamer, vrolijke en stijlvolle thee- en keukendoeken en zacht beddengoed om bij weg te dromen… De webshop van Seashelltextiel.nl biedt een uitgebreid assortiment van deze producten, in verschillende kwaliteiten en verschillende kleuren.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Badkamertelevisie.nl

Badkamertelevisie.nl is onderdeel van Gadgets & Trends. Gadgets & Trends is inmiddels niet meer weg te denken van het internet.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Badkamerradio.nl

Badkamerradio.nl, de site met uitsluitend waterdichte en spatwaterdichte producten! Uw bezoekers kunnen zorgeloos luisteren naar hun favoriete CD of radiozender in bad en douche. Alle artikelen op de website zijn speciaal ontworpen voor vochtige ruimtes (zoals badkamers, sauna's, zwembaden en boten).

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Kinq.nl

KINQ.nl is het meest inspirerende online warenhuis voor al uw gadgets, smart devices, audio-video apparatuur en nog veel meer. Bij KINQ.nl koopt u innovatieve artikelen die uw leven makkelijker maken. KINQ.nl biedt een ruime keuze aan unieke producten. Het gaat er niet om zoveel mogelijk producten aan te bieden, maar de producten aan te bieden die een meerwaarde hebben.

Verdien tot 3.15% Cashback op je aankoop

Koopditvandaag.nl

Koopditvandaag.nl bevat iedere dag een niet te overtreffen aanbieding. Door hun slimme inkoopkanalen verkopen zij alles goedkoper dan bij de groothandel en dat voor particulieren. Voor ieder wat wils, in onder andere de categorieën Badkamer en toilet, Buiten en Vakantie, Cadeau, Electro en Computer, Fitness en Sport, Gereedschap, Lifestyle, Speelgoed, Gaming, etc.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Badkamerwinkel

Badkamerwinkel biedt alles op het gebied van sanitair voor de badkamer en toiletruimte. Met een ruim assortiment aan baden, douches, wastafels, badmeubels, toiletten, kranen en accessoires is Badkamerwinkel.nl de webshop voor de sanitair aankopen. Maar men kan ook wekelijks profiteren van voordelige badkamer aanbiedingen.

Verdien tot 105 qlics + Verdien tot 1.89% Cashback op je aankoop

Megadump Tiel

Megadump is een snel groeiende onderneming en hard op weg de nr. 1 van Nederland te worden op het gebied van Sanitair en Tegels.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop