๐ŸŒŸ Besparen & Duurzaam

Besparen is natuurlijk altijd leuk. Gaat het nu om energie of isolatie maatregelen! Hier kan je de beste aanbieders vinden.

Essent

Essent is één van de grootste energieleveranciers van Nederland. 

Verdien tot 1.800 qlics

Budget Energie

Ook besparen op je energiekosten?

Verdien tot 1.500 qlics

Powerpeers

Powerpeers brengt energie samen, of je het nu gebruikt of wilt delen.

Verdien tot 1.800 qlics

Zonnepanelen zonder investering: check je gemeente!

Benieuwd of u in aanmerking komt voor zonnepanelen zonder eigen investering?

Gaslicht

Gaslicht.com is de grootste energievergelijkingssite van Nederland en vergelijkt alle leveranciers met een leveringsvergunning.

Verdien 284 qlics

Big Green Smile

Big Green Smile is een Nederlandse webshop met natuurlijke en ecologische verzorgings-, schoonmaak- en energiebesparende artikelen.

Verdien tot 3% Cashback op je aankoop

The Good Roll

Dit is hoe wij rollen!
Je kunt beter gaan zitten voor dit...
The Good Roll maakt 100% gerecycled papier. Hun missie: Veilige en schone toiletten voor iedereen! Daarom gebruiken ze 50% van hun nettowinst om toiletten te bouwen in verschillende landen in Afrika.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

reBuy NL

Bij reBuy zijn jouw bezoekers aan het juiste adres om voordelig refurbished elektronica te kopen of gebruikte elektronica te verkopen.

Verdien tot 0.9% Cashback op je aankoop

Refurbished NL

Alleen op refurbished.nl kun je de beste refurbished producten vergelijken op basis van prijs, kwaliteit en voorraad. U krijgt het beste aanbod op basis van voorraad, het geselecteerde product in de geselecteerde kwaliteit.

Verdien tot 1.5% Cashback op je aankoop

2eHandsdesign NL

Een webshop met 2e Handsdesing van grote merken, zoals Vitra, Knoll, Piiroinen en veel meer. Goede commissies!

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Jawel

Jawel.nl - bespaar op je maandelijkse hypotheeklasten

Verdien 357 qlics

Biogroei

Biogroei.nl is een familiebedrijf in het hartje van Huldenberg, opgericht in 1994 door Es Mannaerts. Biologisch tuinieren was toen een uitzondering. Kunstmeststoffen en chemische spuitmiddelen waren in die tijd de toekomst. Biogroei.be gelooft dat het anders moest en kon.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Bespaarbazaar

Bespaarbazaar.nl is sinds 2007 specialist in energiebesparing. Het assortiment bestaat uit allerlei energie-, gas of waterbesparende producten, die de klant helpen om op een laagdrempelige manier het energieverbruik te verminderen: dat levert zowel een lagere energierekening als meer wooncomfort op!

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Camera-tweedehands

Camera-tweedehands.nl is hét adres voor tweedehands (spiegelreflex- en systeem-)camera’s en lenzen. Camera-tweedehands.nl staat klaar voor de (hobby-)fotograaf die geïnteresseerd is in de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Op alle producten wordt standaard 12 maanden garantie gegeven.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Alwayspositivemindset.com

Alwayspositivemindset.com biedt de perfecte combinatie van stijlvolle en duurzame sportkleding voor heren. De producten van Alwayspositivemindset.com zijn volledig duurzaam en Fairtrade. De producten van Alwayspositivemindset.comzijn volledig met de hand gemaakt in Portugal. Alle producten zijn geproduceerd van 100% duurzame materialen zoals organisch katoen, gerecycled polyester of Ecovero Viscose. Alle stoffen zijn gecertificeerd. Daarnaast zijn alle stoffen volledig diervriendelijk en dus vegan. 

Verdien 3% Cashback op je aankoop