Boeken & Muziek

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een bestelling uitvoert. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de webwinkel eerder bezocht, log dan weer eerst in op Qlics, verwijder eventueel cookies en plaats daarna je bestelling zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Qlics hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Qlics. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Qlics account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

BookSpot

BookSpot (voorheen ECI) is de grootste online boekenclub van Nederland. Doe een bestelling en verdien 2,4% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

De Krijger Muziek

De Krijger Muziek is een online muziekwinkel met een meer dan 17.000 producten tellend assortiment, waaronder alle soorten muziekinstrumenten. Bestel een product en verdien 0.7% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 0.7% Cashback op je aankoop

Viagogo

Viagogo is een online kaartenbeurs voor live evenementen. Koop of verkoop een kaart en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Luisterboeken

Luisterboeken heeft wel 2400 titels luisterboeken in mp3. Plaats een bestelling en verdien 2,4% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Proxis

Proxis is een voordelige online boekhandel. Plaats een bestelling en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Doublepoint

Doublepoint heeft een breed assortiment in bedrade en draadloze speakers, hoofdtelefoons en stereocomponenten. Plaats een bestelling en verdien 1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1% Cashback op je aankoop

BookSpot

BookSpot (voorheen ECI) is de grootste online boekenclub van België. Doe een bestelling en verdien 1,75% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 1.75% Cashback op je aankoop

Proxis

Proxis is een voordelige online boekhandel. Plaats een bestelling en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop