๐Ÿ“š Boeken & Muziek

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een bestelling uitvoert. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de webwinkel eerder bezocht, log dan weer eerst in op Qlics, verwijder eventueel cookies en plaats daarna je bestelling zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Qlics hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Qlics. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Qlics account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

Kwebbels eerste maand gratis

Kinderboekenclub actie / Probeer het gratis proefpakket / Kinderboekenclub deelt gratis proefpakketten uit

Verdien 100 qlics

Foodies Magazine

Foodies is voor de mensen die van koken houden en een voorliefde hebben voor pure ingrediënten, kwalitatieve recepten en smaak. Foodies-lezers willen alles weten over eten en de bereiding ervan. Het magazine en de site staan vol met reportages, nieuwtjes, interviews en recepten. Bij Foodies staan smaak, authenticiteit en pure ingrediënten centraal. Foodies richt zich op mensen met een passie voor koken, die houden van koken en tafelen met vrienden en familie. De doelgroep van Foodies: mannen en vrouwen met een passie voor eten in de leeftijd van 25 – 65 jaar, ze zijn vaak geinteresseerd in de bereidingswijzen van een recept en willen meer weten over de herkomst van producten.

Verdien 4.5% Cashback op je aankoop

Het Nederlandsche Muntenhuis

Het Nederlandsche Muntenhuis is de grootste aanbieder van unieke verzamelstukken van Nederland. Van originele eeuwenoude munten, de nieuwste officiële herdenkingsuitgiften van nationale banken en veel exclusieve producten in samenwerking met de meest prestigieuze partners: Elvis Presley Enterprises, Humanium en Fairmined om er maar een paar te noemen.

Verdien 150 qlics

De Krijger Muziek

De Krijger Muziek is een online muziekwinkel met een meer dan 17.000 producten tellend assortiment, waaronder alle soorten muziekinstrumenten. 

Verdien 1.05% Cashback op je aankoop

Luisterboeken

Luisterboeken heeft wel 2400 titels luisterboeken in mp3. 

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Proxis

Proxis is een voordelige online boekhandel. 

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Doublepoint

Doublepoint heeft een breed assortiment in bedrade en draadloze speakers, hoofdtelefoons en stereocomponenten. 

Verdien 0.75% Cashback op je aankoop

Fritz-Events

Fritz-Events biedt een groot assortiment professionele licht- en geluidsproducten, maar ook voor bekabeling, flightcases en special effects kan men terecht. 

Verdien 1.05% Cashback op je aankoop

Harman Kardon

Harman Kardon levert Hi-Fi installaties en toebehoren. 

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Soundmaster Shop

Soundmaster Shop is officieel dealer van het merk Soundmaster en biedt retro hifi, platenspelers en DAB+ radio’s aan. 

Verdien 1.05% Cashback op je aankoop

ST-shop

ST-shop.nl is één va de snelstgroeiende licht- en geluid webwinkels van Nederland, en biedt meer dan 7.000 producten op het gebied van licht-, geluid- en DJgear. 

Verdien 1.05% Cashback op je aankoop

BookSpot

BookSpot (voorheen ECI) is de grootste online boekenclub van België. Doe een bestelling en verdien 1,75% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 1.75% Cashback op je aankoop

Proxis

Proxis is een voordelige online boekhandel. Plaats een bestelling en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Microsoft (NL)

Verdien tot 270 qlics + Verdien tot 2.1% Cashback op je aankoop

Teufel

Teufel is de expert uit Berlijn voor audioproducten met een uitgesproken sound. Liefhebbers van home cinema, stereo, streaming, multimedia, portable en koptelefoons vinden hier al meer dan 40 jaar het beste geluid voor de beste prijs.

Verdien 2.88% Cashback op je aankoop