Kranten & Tijdschriften

Landleven

Elk nummer 164 pagina’s vol tuintips en de lekkerste recepten. 3 proefnummers voor slechts € 10! Sluit een abonnement af en verdien € 1,45 terug in jouw account.

Verdien € 1,45

Historia Magazine

Ga mee met Historia op een spannende tijdreis. Sluit een proefabonnement af en verdien € 2,10 terug in jouw account.

Verdien € 2,10

FiscAlert

FiscAlert is het tijdschrift voor iedereen die zijn financiële zaken op orde wil hebben. Sluit een proefabonnement af en verdien € 0,50 terug in jouw account.

Verdien € 0,50

Beet-Rovers Magazine

Beet-Rovers Magazine, als vissen je hobby is. Sluit een proefabonnement af en ontvang € 1,05 terug in jouw account.

Verdien € 1,05

De Tuin op Tafel Magazine

Het magazine staat vol met praktische tips over groente, fruit en kruiden. Neem een proefabonnement en verdien € 1,50 terug in jouw account.

Verdien € 1,50

Paleo Magazine

In Paleo Magazine lees je hoe eenvoudig en lekker het is om Paleo proof te eten. Neem een proefabonnement en ontvang € 1,50 terug in jouw account.

Verdien € 1,50

Scandinavian Living Magazine

Alles op het gebied van Scandinavisch design, architectuur en interieur. Neem een proefabonnement en verdien € 1,50 terug in jouw account.

Verdien € 1,50

Karper Magazine

Karper: het tijdschrift door karpervissers vóór karpervissers. Sluit een proefabonnement af en ontvang € 1,05 terug in jouw account.

Verdien € 1,05

Landidee Magazine

Tips en ideeën voor iedereen die wil genieten van het binnen- en buitenleven. Neem een proefabonnement en ontvang € 1,50 terug in jouw account.

Verdien € 1,50

Tuinseizoen Magazine

Iedere maand boordevol tips voor de siertuin, moestuin, terras en vijver. Neem een proefabonnement en verdien € 1,50 terug in jouw account.

Verdien € 1,50

Hart voor Dieren Magazine

Ben jij een échte dierenliefhebber? Dan lees je Hart voor Dieren! Neem een proefabonnement en verdien € 1,50 terug in jouw account.

Verdien € 1,50

Duiken Magazine

Duiken is het maandblad voor elke onderwatersportliefhebber. Neem een proefabonnement en verdien € 1,05 terug in jouw account.

Verdien € 1,05

Wetenschap in Beeld

Met een abonnement op Wetenschap in Beeld kijk je nergens meer van op. Sluit een proefabonnement af en verdien € 1,50 in jouw account.

Verdien € 1,50

Leesmap

Leesmap is de grootste leesmaporganisatie van Nederland. Neem een proefabonnement en verdien € 2,25 terug in jouw account.

Verdien € 2,25

Filosofie Magazine

Filosofie is een tijdschrift met een overzichtelijke kijk op levensvragen. Sluit een proefabonnement af en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop