๐Ÿ’ธ Goede doelen en Loterijen

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een bestelling uitvoert. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de webwinkel eerder bezocht, log dan weer eerst in op Qlics, verwijder eventueel cookies en plaats daarna je bestelling zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Qlics hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Qlics. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en bijgeschreven in je Qlics account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket.

Eurojackpot

Met Eurojackpot maak je wekelijks kans om on-Hollands rijk te worde

Verdien 4.8% Cashback op je aankoop

Staatsloterij

Iedere 10e van de maand kun je miljonair worden door mee te spelen met de Staatsloterij. Bestel een lot en verdien tot € 37,20 terug in jouw account.

Verdien tot € 9,00 + Verdien tot 2.4% Cashback op je aankoop

Lucky Day

Speel automatisch mee met Lucky Day en maak iedere dag kans op veel geld. Koop een losse lot en verdien 3% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Lotto

Speel automatisch mee en maak elke zaterdag kans op de Jackpot van minimaal € 2.500.000!

Verdien tot 4.5% Cashback op je aankoop

Onlinehandelshuis.nl

Onlinehandelshuis.nl is een online warenhuis met duizenden artikelen is veel verschillende categorieen. Huis en Tuin, Electronica, Speelgoed, Telefoonaccessoires en Erotica zijn een greep uit de uitgebreide selectie. Bij Onlinehandelshuis.nl profiteert men van scherpe prijzen en een snelle verzending.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Shop.OxfamNovib.nl

Oxfamnovib.nl is een wereldwijde ontwikkelingsorganisatie die de kracht van mensen bundelt tegen armoede. Met organisaties in Nederland en daarbuiten maakt Oxfamnovib.nl een vuist tegen onrecht en armoede. Ook de interne organisatie van Oxfamnovib.nl is ingericht om armoede en onrecht zo efficiënt mogelijk te bestrijden.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop