Gezondheid & Verzorging

Holland and Barrett (vh. De Tuinen)

Holland and Barrett is een specialist op het gebied van natuurlijke gezondheid. Plaats een bestelling en verdien 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Drogisterij.net

Drogisterij.net is één van de grootste online drogisterijen van Nederland. Plaats een bestelling en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Yves Rocher

Yves Rocher is de online-shop voor al je schoonheidsverzorging. Bestel een product en verdien 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Vitaminstore

Vitaminstore is dé moderne health specialist met ruim 40,000 producten. Bestel een product en verdien 2,7% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.7% Cashback op je aankoop

Weight Watchers

Weight Watchers is gebaseerd op de bewezen methode om gewicht te verliezen. Meld je aan voor het programma en verdien € 4,80 terug in jouw account.

Verdien € 4,80

ICI Paris XL

ICI Paris XL is dé beautyspecialist van Nederland. Bestel een product en verdien 1,8% van de aankoopwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Drogistplein

Alles op het gebied van verzorging, gezondheid, afslanken en seksualiteit. Bestel een product en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Farmaline

Farmaline is een erkende apotheek voor gezondheidsproducten. Bestel een product en verdien 0,75% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 0.75% Cashback op je aankoop

Scheerplein

Scheerplein is dé specialist op het gebied van scheren voor zowel mannen als vrouwen. Bestel een product en verdien 1,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.1% Cashback op je aankoop

Tandartsplein

Op Tandartsplein vind je o.a. elektrische tandenborstels, tandpasta, floss en ragers. Bestel een product en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Mister Spex

Mister Spex biedt designerbrillen, zonnebrillen en contactlenzen. Bestel een product en verdien tot 3,6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 3.6% Cashback op je aankoop

Ponypark City

Je eigen pony én toegang tot attractiepark Slagharen in PonyparkCity. Boek een reis en verdien 2,25% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.25% Cashback op je aankoop

Alensa

Alensa biedt een groot scala aan contactlenzen en bijhorende accessoires. Plaats een bestelling en verdien 1,36% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.36% Cashback op je aankoop

HCG Tablets

HCG Tablets richt zich op de verkoop van de HCG Tablets kuur. Plaats een bestelling en verdien 3,15% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3.15% Cashback op je aankoop

NiceBeauty

NiceBeauty verkoopt meer dan alleen haarproducten en ook nog eens scherp geprijsd. Plaats een bestelling en verdien 1,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop