Gezondheid & Verzorging

Holland and Barrett (vh. De Tuinen)

Holland and Barrett is een specialist op het gebied van natuurlijke gezondheid. Plaats een bestelling en verdien 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Drogisterij.net

Drogisterij.net is één van de grootste online drogisterijen van Nederland. Plaats een bestelling en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Yves Rocher

Yves Rocher is de online-shop voor al je schoonheidsverzorging. Bestel een product en verdien 3% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Drogistplein

Alles op het gebied van verzorging, gezondheid, afslanken en seksualiteit. Bestel een product en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

ICI Paris XL

ICI Paris XL is dé beautyspecialist van Nederland. Bestel een product en verdien 1,5% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Spiru

Spiru biedt meer dan 15.000 spirituele en new age producten. Bestel een product en verdien 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Alensa

Alensa biedt een groot scala aan contactlenzen en bijhorende accessoires. Plaats een bestelling en verdien 1,36% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.36% Cashback op je aankoop

Farmaline

Farmaline is een erkende apotheek voor gezondheidsproducten. Bestel een product en verdien 0,75% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 0.75% Cashback op je aankoop

VitamineMan

Enkel de allerbeste vitaminen en mineralen voor jong en oud. Bestel een product en ontvang 2,4% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Bodystore

Bodystore levert hoogwaardige sportvoeding en afslankproducten. Bestel een product en verdien 2,4% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Mister Spex

Mister Spex biedt designerbrillen, zonnebrillen en contactlenzen. Bestel een product en verdien tot 3,6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 3.6% Cashback op je aankoop

Haarshop

Haarshop.nl is dé online shop die is gespecialiseerd in haar- en beautyproducten. Bestel een product en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Stuntpakker

Bij Stuntpakker.nl kun je A-merk drogisterijartikelen bestellen tegen bodemprijzen. Bestel een product en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Drogisterij.net

Drogisterij.net is één van de grootste online drogisterijen van België. Plaats een bestelling en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Holland and Barrett (vh. De Tuinen)

Holland and Barrett is een specialist op het gebied van natuurlijke gezondheid. Plaats een bestelling en verdien 2,1% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop