Gezondheid & Verzorging

Holland and Barrett (vh. De Tuinen)

Holland and Barrett is een specialist op het gebied van natuurlijke gezondheid. Plaats een bestelling en verdien 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Drogisterij.net

Drogisterij.net is één van de grootste online drogisterijen van Nederland. Plaats een bestelling en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Premium Kurkuma Extract +

Premium Kurkuma Extract+ helpt o.a. bij het verlichten van gewrichtspijn. Bestel een product en verdien € 3,75 terug in jouw account.

Verdien € 3,75

Vitaminstore

Vitaminstore is dé moderne health specialist met ruim 40,000 producten. Bestel een product en verdien 2,7% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.7% Cashback op je aankoop

Yves Rocher

Yves Rocher is de online-shop voor al je schoonheidsverzorging. Bestel een product en verdien 3% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Premium Hair Grow Formula+

Hoe ik aan een kaal hoofd ben ontsnapt (en meer). Bestel Premium Hair Grow Formula+ en verdien € 3,75 terug in jouw account.

Verdien € 3,75

ICI Paris XL

ICI Paris XL is dé beautyspecialist van Nederland. Bestel een product en verdien 1,8% van de aankoopwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Drogistplein

Alles op het gebied van verzorging, gezondheid, afslanken en seksualiteit. Bestel een product en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Alensa

Alensa biedt een groot scala aan contactlenzen en bijhorende accessoires. Plaats een bestelling en verdien 1,36% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.36% Cashback op je aankoop

Haarshop

Haarshop.nl is dé online shop die is gespecialiseerd in haar- en beautyproducten. Bestel een product en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Vitstore

Vitstore biedt kwalitatieve sportvoeding en voedingssupplementen. Bestel een product en verdien 6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 6% Cashback op je aankoop

Premium Face Lift Formula+

Hoe u er als 25 uit kunt zien als u boven de 40 bent! Bestel Premium Face Lift Formula+ en verdien € 3,75 terug in uw account.

Verdien € 3,75

Weight Watchers

Weight Watchers is gebaseerd op de bewezen methode om gewicht te verliezen. Meld je aan voor het programma en verdien € 4,80 terug in jouw account.

Verdien € 4,80

Parfumswinkel

Parfumswinkel biedt parfums, make-up en nog veel meer. Bestel een product en verdien 1,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Farmaline

Farmaline is een erkende apotheek voor gezondheidsproducten. Bestel een product en verdien 0,75% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 0.75% Cashback op je aankoop