๐ŸŒฑ Tuin & Buitenleven

Alles voor je tuin en buitenleven vind je hier

Toolmax.nl

ToolMax.nl is in 2005 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in de levering van professioneel gereedschap via Internet. ToolMax.nl behoort online tot de grootste leveranciers van professioneel gereedschap. Klanten kunnen hier profiteren van scherpe prijzen door de relatief lage kosten. Er is keuze uit ruim 100.000 artikelen op het gebied  van elektrisch gereedschap, accu gereedschap, handgereedschap, luchtgereedschap, meetapparatuur,  opbergsystemen, tuingereedschap, accessoires, verlichting en verwarming.  

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

2dekansje

2dekansje.com is de duurzame marktplaats voor internetretouren en restvoorraad, ook wel tweedekans-producten genoemd.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Conrad Electronic

Conrad is Europa's grootste postorderbedrijf op het gebied van elektronica en techniek. 

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Alternate

Alternate.nl is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica, gereedschappen en speelgoed. Tegenwoordig worden vanuit logistieke centra in Duitsland, Nederland en België alle landen in Europa beleverd, zowel rechtstreeks naar de eindgebruiker of als fulfilmentpartner voor andere verkopers. Alternate.nl is daarmee één van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in haar branche.

Verdien 0.75% Cashback op je aankoop

Grandado NL

Grandado is een webshop met een gevarieerd aanbod, lage prijzen en goede klantenservice.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Vdgarde.nl

Van der Garde Tuinmeubelen verkoopt op haar webshop vdgarde.nl de mooiste tuinmeubelen. Tuinsets, loungeset, parasols maar ook losse tuinstoelen en tuintafels vind je hier. Merken zoals Hartman, Exotan, 4-seasons outdoor etc. worden er verkocht. Ook heeft Vdgarde.nl een premium lijn buitenmeubels. Deze onderscheiden zich met de looks, kwaliteit en prijs. 

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

MOOWY

Welkom bij MOOWY. MOOWY’s missie is om u vanuit uw expertise en zelf ontwikkelde en geproduceerde producten (meststoffen en graszaad) op een laagdrempelige manier te helpen. Door gericht voor elke toepassing producten te ontwikkelen en de juiste informatie te verschaffen helpen ze de consument een mooi groen gazon te krijgen! Omdat ze zo overtuigd zijn van hun kwaliteit en service krijgen alle klanten een 100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden met het resultaat van de producten? Dan kan je kiezen: of je krijgt het aankoop bedrag terug of MOOWY helpt je met het vinden van een geschikte oplossing voor jouw gazon!

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

La Redoute (NL)

La Redoute is een inspirerend Fashion & Home lifestyle e-commerce platform voor alle gezinnen. Het merk is al 40 jaar aanwezig in de Benelux, al 180 jaar in Frankrijk en werkt elke dag hard om een warme shoppingervaring te bieden voor alle generaties. La Redoute Benelux e-commerce website en applicatie heeft meer dan 2 miljoen bezoekers per maand en omvat meer dan 40.000 producten. U vindt er onder andere meubels, decoratie en huishoudlinnen als La Redoute Intérieurs en AMPM. Niet te vergeten prêt-à-porter-merken, schoenen, accessoires voor dames, heren, kinderen en baby's: Vila, Nike, Geox, Puma, Mango, Vero Moda onder andere, evenals de eigen merken La Redoute Collections en Anne Weyburn. La Redoute staat bekend om haar samenwerking met grote ontwerpers en gerenommeerde huizen en biedt nog steeds capsulecollecties van hoge kwaliteit aan.La Redoute Benelux is geassocieerd met de groep Galeries Lafayette en bezit ook een winkel van haar meubelmerk AMPM in Luxemburg.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Zesso

Bij Zesso bieden we producten voor elke stap in je leven! Creëer mooie en onvergetelijke momenten met trendy en budgetvriendelijke items.

Verdien tot 2.4% Cashback op je aankoop

Willy Naessens

Alles voor uw zwembad!

Verdien 0.9% Cashback op je aankoop

Goedkopepicknicktafels.nl

GoedkopePicknicktafels.nl is de grootste webshop in picknicktafels. Het assortiment is klein maar krachtig en bestaat alleen maar uit hardlopers. GoedkopePicknicktafels.nl levert picknicktafels in Nederland én België. De verzending is altijd kosteloos en altijd binnen 3 werkdagen of op afspraak. Alle tafels wordt direct uit voorraad geleverd. De levertijden zijn dus kort, en de prijzen altijd het laagst.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

LalaShops.nl

LalaShops is een groeiende webshop met een immer groeiend- en zeer breed productassortiment zoals:

Verdien tot 3% Cashback op je aankoop

Ongediertewinkel.nl

Ongediertewinkel.nl heeft de beste producten in huis om zelf ongedierte te bestrijden. Voor vrijwel alle ongediertes tref je in onze webshop professionele bestrijdingsmiddelen. Bij ongediertewinkel vind je alles om zelf ongedierte te bestrijden voor bedrijven en consumenten.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Florastore

Onze producten staan bekend om hun kwaliteit en zorgvuldige verpakking. Planten zijn ook uitgesloten van het recht op retour. Dit betekent dat je nauwelijks te maken zult krijgen met retouren

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Out at Home

Out at Home is een bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben 15 jaar ervaring in online verkoop van bovengrondse zwembaden, spa’s en andere producten voor het leukste buitenplezier.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop