๐ŸŒฑ Tuin & Buitenleven

Alles voor je tuin en buitenleven vind je hier

Robotmaaiers

Robotmaaiers.nl is een specialistische webwinkel op het gebied van Robotmaaiers. Zij hebben een ruim assortiment aan verschillende merken robotmaaiers en alle accessoires per merk. Ook de installatie en het onderhoud kunnen zij uitvoeren.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Balkonstore.nl

Bij Balkonstore.nl kan je alles op het gebied van balkonnen online kopen. Denk hierbij onder andere aan zonneschermen, windschermen, barbeques, leuke meubels en nog veel meer dingen om jouw balkon mee op te vrolijken! Balkonstore.nl heeft daarnaast ook een ruim assortiment aan kassen, comfortabele zitzakken en poefs, balkonstickers en alle elektronica om te zorgen dat jij heerlijk kan ontspannen!

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Welkoop NL

We zijn er voor alle doeners. Voor iedereen die er blij van wordt om lekker buiten bezig te zijn. En te zorgen voor alles wat groeit en bloeit, het hele jaar door. Als doener vind je bij ons precies wat je zoekt: een praktisch aanbod en gedegen advies.

Verdien 2.7% Cashback op je aankoop

2dekansje

2dekansje.com is de duurzame marktplaats voor internetretouren en restvoorraad, ook wel tweedekans-producten genoemd.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Grandado NL

Grandado is een webshop met een gevarieerd aanbod, lage prijzen en goede klantenservice.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Conrad Electronic

Conrad is Europa's grootste postorderbedrijf op het gebied van elektronica en techniek. 

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

MOOWY

Welkom bij MOOWY. MOOWY’s missie is om u vanuit uw expertise en zelf ontwikkelde en geproduceerde producten (meststoffen en graszaad) op een laagdrempelige manier te helpen. Door gericht voor elke toepassing producten te ontwikkelen en de juiste informatie te verschaffen helpen ze de consument een mooi groen gazon te krijgen! Omdat ze zo overtuigd zijn van hun kwaliteit en service krijgen alle klanten een 100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden met het resultaat van de producten? Dan kan je kiezen: of je krijgt het aankoop bedrag terug of MOOWY helpt je met het vinden van een geschikte oplossing voor jouw gazon!

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Cottonballlights

Cotton Ball Lights maakt in een eigen Fairtrade fabriek in Thailand per maand duizenden Cotton Ball Lights. Deze unieke lichtslingers kun je online kopen. 

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Willy Naessens

Alles voor uw zwembad!

Verdien 0.9% Cashback op je aankoop

Goedkopepicknicktafels.nl

GoedkopePicknicktafels.nl is de grootste webshop in picknicktafels. Het assortiment is klein maar krachtig en bestaat alleen maar uit hardlopers. GoedkopePicknicktafels.nl levert picknicktafels in Nederland én België. De verzending is altijd kosteloos en altijd binnen 3 werkdagen of op afspraak. Alle tafels wordt direct uit voorraad geleverd. De levertijden zijn dus kort, en de prijzen altijd het laagst.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Out at Home

Out at Home is een bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben 15 jaar ervaring in online verkoop van bovengrondse zwembaden, spa’s en andere producten voor het leukste buitenplezier.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Kooprijk

Kooprijk.nl verkoopt alles voor in de tuin, kantoor, speelgoed, sport en vrije tijd en wonen. Zij hebben een ruim assortiment aan verschillende merken. Alle 60.000+ artikelen worden snel, meestal de volgende dag, geleverd!

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

La Redoute (NL)

La Redoute is een inspirerend Fashion & Home lifestyle e-commerce platform voor alle gezinnen. Het merk is al 40 jaar aanwezig in de Benelux, al 180 jaar in Frankrijk en werkt elke dag hard om een warme shoppingervaring te bieden voor alle generaties. La Redoute Benelux e-commerce website en applicatie heeft meer dan 2 miljoen bezoekers per maand en omvat meer dan 40.000 producten. U vindt er onder andere meubels, decoratie en huishoudlinnen als La Redoute Intérieurs en AMPM. Niet te vergeten prêt-à-porter-merken, schoenen, accessoires voor dames, heren, kinderen en baby's: Vila, Nike, Geox, Puma, Mango, Vero Moda onder andere, evenals de eigen merken La Redoute Collections en Anne Weyburn. La Redoute staat bekend om haar samenwerking met grote ontwerpers en gerenommeerde huizen en biedt nog steeds capsulecollecties van hoge kwaliteit aan.La Redoute Benelux is geassocieerd met de groep Galeries Lafayette en bezit ook een winkel van haar meubelmerk AMPM in Luxemburg.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Tuinrijk.nl

Tuinrijk.nl is uw online tuinwinkel met alles voor buitenleven. Genieten van een tuin, betekent bezig zijn in een tuin. Tuinrijk weet dit als geen ander. Daarom hebben ze een producten-lijn samengesteld waarmee de enthousiaste tuinliefhebber nog meer kan genieten van zijn hobby.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

HLN Shop

HLN shop valt onder DPG media en heeft hierdoor een groot netwerk aan publiciteit en media kanalen. HLN is dé meest gelezen nieuwsbron in Vlaanderen en HLN shop koppelt zijn producten dan ook veelal met redactie.

Verdien tot 2.4% Cashback op je aankoop