Autoverzekering

Sluit een autoverzekering af via Qlics en krijg cashback terug in jouw account. Iedere online aankoop is voortaan geld waard via Qlics!

Independer Autoverzekering

Bij Independer kun je autoverzekeringen online vergelijken en afsluiten. Sluit een autoverzekering af en verdien 600 qlics (€ 6) terug in jouw account.

Verdien 600 qlics

OHRA Autoverzekering

Een autoverzekering die precies past bij je auto. Binnen 5 minuten geregeld. Sluit een autoverzekering af en verdien tot € 24 terug in jouw account.

Verdien tot € 24,00

nowGo Autoverzekering

Online je autoverzekering afsluiten was nog nooit zo simpel. Sluit een autoverzekering af en verdien € 12,60 terug in jouw account.

Verdien € 12,60

HEMA Autoverzekering

Bij HEMA beheert de klant zelf zijn/haar verzekeringen. Sluit een autoverzekering af bij HEMA en verdien € 15 terug in jouw account.

Verdien € 15,00

Centraal Beheer Autoverzekering

Centraal Beheer Achmea is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Sluit een autoverzekering af en verdien € 19 terug in jouw account.

Verdien € 19,00

FBTO Autoverzekering

Ga met FBTO goed verzekerd door het leven terwijl je gebruik maakt van fantastische aanbiedingen! Sluit een autoverzekering af en verdien € 24 terug in jouw account.

Verdien € 24,00

Univé Autoverzekering

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Sluit een autoverzekering af en verdien 2250 qlics (€ 22,50) terug in jouw account.

Verdien 2 250 qlics

United Consumers Autoverzekering

UnitedConsumers is een consumentencollectief dat jouw vaste lasten goedkoper maakt. Sluit een autoverzekering af en verdien € 9,60 terug in jouw account.

Verdien € 9,60

AEGON Autoverzekering

AEGON is een vertrouwde naam in het bankwezen van Nederland. Sluit een autoverzekering af en verdien € 21,60 terug in jouw account.

Verdien € 21,60

ABN AMRO Autoverzekering

Bij ABN AMRO kun je terecht voor een uitgebreid pakket aan financiële producten. Sluit een autoverzekering af en verdien € 27 terug in jouw account.

Verdien € 27,00

Touring Autoverzekering

Uw autoverzekering tot 20% goedkoper bij Touring (onderdeel van de AXA groep)! Sluit een autoverzekering af en verdien € 6 terug in uw account.

Verdien € 6,00

Corona Direct

Corona Direct is een van de belangrijkste online verzekeraars in België. Sluit een autoverzekering af en verdien € 12 terug in uw account.

Verdien € 12,00

Ditzo Autoverzekering

Bekijk je premie voor je autoverzekering en sluit direct online af. Sluit een autoverzekering af en verdien tot € 30 terug in jouw account.

Verdien tot € 30,00