Autoverzekering

Sluit een autoverzekering af via Qlics en krijg cashback terug in jouw account. Iedere online aankoop is voortaan geld waard via Qlics!

OHRA Autoverzekering

Een autoverzekering die precies past bij je auto. Binnen 5 minuten geregeld. Sluit een autoverzekering af en verdien tot € 18 terug in jouw account.

Verdien tot € 18,00

Independer Autoverzekering

Bij Independer kun je autoverzekeringen online vergelijken en afsluiten. Sluit een autoverzekering af en verdien 600 qlics (€ 6) terug in jouw account.

Verdien 600 qlics

nowGo Autoverzekering

Online je autoverzekering afsluiten was nog nooit zo simpel. Sluit een autoverzekering af en verdien € 10,50 terug in jouw account.

Verdien € 10,50

Corona Direct

Corona Direct is een van de belangrijkste online verzekeraars in België. Sluit een autoverzekering af en verdien € 12 terug in uw account.

Verdien € 12,00

Centraal Beheer Autoverzekering

Centraal Beheer Achmea is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Sluit een autoverzekering af en verdien 1900 qlics (€ 19) terug in jouw account.

Verdien 1 900 qlics

Univé Autoverzekering

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Sluit een autoverzekering af en verdien 150 qlics (€ 1,50) terug in jouw account.

Verdien 150 qlics

Hopala

Bij Hopala, een online verzekeringsmakelaar, regel je snel en makkelijk je autoverzekering. Sluit een autoverzekering af en verdien tot € 23,10 terug in jouw account.

Verdien tot € 23,10

United Consumers Autoverzekering

UnitedConsumers is een consumentencollectief dat jouw vaste lasten goedkoper maakt. Sluit een autoverzekering af en verdien € 9,60 terug in jouw account.

Verdien € 9,60

AEGON Autoverzekering

AEGON is een vertrouwde naam in het bankwezen van Nederland. Sluit een autoverzekering af en verdien € 21,60 terug in jouw account.

Verdien € 21,60

Yuzzu Autoverzekering

Yuzzu is de Belgische marktleider in directe verzekeringen. Sluit een autoverzekering af en verdien € 6 terug in uw account.

Verdien € 6,00

Ditzo Autoverzekering

Bekijk je premie voor je autoverzekering en sluit direct online af. Sluit een autoverzekering af en verdien tot € 30 terug in jouw account.

Verdien tot € 30,00