Reisverzekering

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een reisverzekering afsluit. Zorg ervoor dat je op de site van de verzekeringsmaatschappij blijft en je verzekering afsluit. Heb je de website eerder bezocht, log dan weer eerst in op Qlics, verwijder eventueel cookies en sluit daarna je verzekering af zodat de website weet dat jij de verzekering via Qlics hebt afgesloten.

Transacties worden altijd gekeurd door de verzekeringsmaatschappij en niet door Qlics. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring word je vergoeding bijgeschreven in je Qlics account. Is jouw transactie na 6 weken nog niet gekeurd door de verzekeringsmaatschappij stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

OHRA Reisverzekering

Het hele jaar onbezorgd op vakantie met de OHRA Reisverzekering. Sluit een Doorlopende Reisverzekering af en verdien € 8,10 terug in jouw account.

Verdien € 8,10

Univé Reisverzekering

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Sluit een doorlopende reisverzekering af en verdien 525 qlics (€ 5,25) terug in jouw account.

Verdien 525 qlics

AEGON Reisverzekering

AEGON is een vertrouwde naam in het bankwezen van Nederland. Sluit een Doorlopende Reisverzekering af en verdien € 8,25 terug in jouw account.

Verdien € 8,25

Allianz Assistance Reisverzekering

Sluit een reisverzekering af bij Allianz Assistance en verdien 2,40 van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien € 2,40

Europ Assistance

De reisverzekering, met of zonder pechverhelping voor de wagen. Sluit een reisverzekering af en verdien tot 1,75% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien tot 1.75% Cashback op je aankoop

AXA Studenten Reisverzekering

AXA biedt 2,9 miljoen klanten flexibele verzekeringsproducten. Sluit een Studenten Reisverzekering af en verdien € 15 terug in uw account.

Verdien € 15,00