๐Ÿ›ซ Reisverzekering

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een reisverzekering afsluit. Zorg ervoor dat je op de site van de verzekeringsmaatschappij blijft en je verzekering afsluit. Heb je de website eerder bezocht, log dan weer eerst in op Qlics, verwijder eventueel cookies en sluit daarna je verzekering af zodat de website weet dat jij de verzekering via Qlics hebt afgesloten.

Transacties worden altijd gekeurd door de verzekeringsmaatschappij en niet door Qlics. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring word je vergoeding bijgeschreven in je Qlics account. Is jouw transactie na 6 weken nog niet gekeurd door de verzekeringsmaatschappij stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

OHRA

Scherpe premie. Kies zelf jouw dierenarts en binnen 5 werkdagen geld terug. Sluit een huisdierenverzekering af en verdien € 6 terug in jouw account.

Verdien tot € 25,50

Allianz Assistance Reisverzekering

Sluit een reisverzekering af bij Allianz Assistance en verdien tot € 6 cashback terug in jouw account.

Verdien tot € 6,00

OHRA Caravanverzekering

OHRA biedt uitstekende producten tegen zeer concurrerende prijzen. 

Verdien € 6,00

OHRA Reisverzekering

Het hele jaar onbezorgd op vakantie met de OHRA Reisverzekering. Sluit een Doorlopende Reisverzekering af en verdien € 8,10 terug in jouw account.

Verdien € 8,10

AEGON Reisverzekering

AEGON is een vertrouwde naam in het bankwezen van Nederland. Sluit een Doorlopende Reisverzekering af en verdien € 8,25 terug in jouw account.

Verdien € 8,25