Eten & Drinken

Thuisbezorgd

Bij Thuisbezorgd.nl kun je lekkere gerechten online bestellen. Plaats een bestelling en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Takeaway

Bij Takeaway kunt u pizza's, chinees, shoarma en veel meer lekkere gerechten online bestellen. Doe een bestelling en verdien 0,9% cashback terug in uw account.

Verdien 0.9% Cashback op je aankoop

Domino's Pizza

Domino’s Pizza is één van de grootste pizzabezorg- en afhaalbedrijven ter wereld. Plaats een bestelling en verdien € 0,20 terug in jouw account.

Verdien € 0,20

DEEN

Bestel online jouw boodschappen bij DEEN, één van de grootste supermarkten van Nederland. Plaats een bestelling en verdien tot € 1,20 terug in jouw account.

Verdien tot € 1,20

COOP

Bij Coop kun je al vanaf € 40 je boodschappen thuis laten bezorgen. Laat ze thuis bezorgen en verdien tot 3,3% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien tot 3.3% Cashback op je aankoop

HelloFresh

HelloFresh is de bezorgservice voor gezonde recepten met verse ingrediënten. Plaats een bestelling en verdien tot 12% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 12% Cashback op je aankoop

DeWijnsite

De Wijnsite is gespecialiseerd in het versturen van wijncadeaus door Nederland. Plaats een bestelling en verdien 1,6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.6% Cashback op je aankoop

BBQ en Gourmet

Bbqengourmet.nl verzorgt de catering door heel Nederland en België. Plaats een bestelling en verdien 0,6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 0.6% Cashback op je aankoop

Beschuitje

Dagelijks bezorgen zij diverse ontbijtjes bij de mensen thuis of op de zaak. Plaats een bestelling en verdien 1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1% Cashback op je aankoop

gefeliciTAART

gefeliciTAART is gespecialiseerd in het maken en bezorgen van taarten en aanverwante artikelen in heel Nederland. Plaats een bestelling en verdien € 0,50 terug in jouw account.

Verdien 50 qlics

Hapjes aan Huis

Hapjesaanhuis.nl is een online bestelservice voor catering. Plaats een bestelling en verdien € 2,50 terug in jouw account.

Verdien 250 qlics

Koffievergelijk

Op Koffievergelijk.nl kan je eenvoudig meerdere merken koffie met elkaar vergelijken op zaken als verpakking, smaakprofiel, ideaal geschikt voor (bv. cappuccino of espresso) etc. Plaats een bestelling en verdien 1% van de orderwaarde terug in jouw account

Verdien 1% Cashback op je aankoop

Mijn Slijter

Mijnslijter.nl heeft een compleet assortiment zoals je dat van een online slijter mag verwachten. Plaats een bestelling en verdien 1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1% Cashback op je aankoop

Wijny

Wijny.nl is de website voor trendy & exclusieve wijnen, champagnes en accessoires. Plaats een bestelling en verdien 0,9% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 0.9% Cashback op je aankoop

HelloFresh

HelloFresh is de bezorgservice voor gezonde recepten met verse ingrediënten. Plaats een bestelling en verdien tot 12% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien tot 12% Cashback op je aankoop