Erotiek

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een bestelling uitvoert. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de webwinkel eerder bezocht, log dan weer eerst in op Qlics, verwijder eventueel cookies en plaats daarna je bestelling zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Qlics hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Qlics. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Qlics account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

Willie

Willie is één van de grootste online seksshops van Nederland en België en verkoopt meer dan 7000 erotische artikelen, lingerie en drogisterij artikelen. Plaats een bestelling en verdien 3,6% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 3.6% Cashback op je aankoop

Condoomfabriek

Op Condoomfabriek.nl bestel je ANONIEM, SNEL en GOEDKOOP condooms, glijmiddelen, zelftesten en andere erotische producten. Plaats een bestelling en verdien tot 6% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien tot 6% Cashback op je aankoop

Willie

Willie is één van de grootste online seksshops van Nederland en België en verkoopt meer dan 7000 erotische artikelen, lingerie en drogisterij artikelen. Plaats een bestelling en verdien tot 6% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien tot 6% Cashback op je aankoop

Erovibes

Erovibes.be biedt u de leukste sex speeltjes. Bestel een product en ontvang 4,5% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 4.5% Cashback op je aankoop

Toys for Joy

Bekijk ons uitgebreide assortiment voor lingerie, fashion en spannende speeltjes. Bestel een product en verdien 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Pabo

Naast lingerie & fashion heeft Pabo een groot assortiment erotische artikelen. Bestel een product en verdien 4,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 4.5% Cashback op je aankoop

Victoria Milan

Herleef de passie. Begin een buitenechtelijke affaire bij Victoria Milan. Sluit een abonnement af en verdien € 21 terug in uw account.

Verdien € 21,00

TakeThis

Sexshop TakeThis is al jaren een begrip in Erotiekland. Plaats een bestelling en verdien 5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 5% Cashback op je aankoop

X-TOYS

X-TOYS.NL is al jaren een bekende naam als online retailer van erotische artikelen. Plaats een bestelling en verdien 3,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3.5% Cashback op je aankoop

Zoemmm

Zoemmm.com wil vrouwen wegwijs maken in de overbevolkte wereld van seksspeeltjes, vibrators in het bijzonder. Plaats een bestelling en verdien 2,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.5% Cashback op je aankoop

Erovibes

Erovibes.nl biedt jou de leukste sex speeltjes. Bestel een product en ontvang 4,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 4.5% Cashback op je aankoop

Victoria Milan

Herleef de passie. Begin een buitenechtelijke affaire bij Victoria Milan. Sluit een abonnement af en verdien € 18 terug in jouw account.

Verdien € 18,00

RichMeetBeautiful

Vier sugar baby's voor elke sugar daddy! Vind sugar baby's in jouw buurt. Word lid en verdien € 21 terug in jouw account.

Verdien € 21,00

Condoom-anoniem.nl

Je kunt bij Condoom-Anoniem de meeste soorten en maten condooms bestellen. Bestel een product en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop