Auto's, Fietsen & Motoren

ANWB Wegenwacht

ANWB biedt hulp bij pech zodat je jouw reis altijd snel weer kunt vervolgen. Sluit een ANWB Wegenwacht Service af en verdien € 4,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 4,50

Euromaster Bandenservice

Het grootste netwerk van auto-onderhoud en bandenservicebedrijven! Plaats een bestelling en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Autovendi

Gratis en veilig je auto verkopen? Je ontvangt altijd en voor elke auto een gegarandeerd bod. Verkoop nu je auto en verdien € 3 terug in je account.

Verdien tot € 3,00

Autobandenmarkt

Autobandenmarkt is de grootste online bandenhandel in Europa. Bestel een product en verdien 0,9% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 0.9% Cashback op je aankoop

TomTom

TomTom is de leverancier van alles-in-één navigatiesystemen. Bestel een product en verdien 0,3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 0.3% Cashback op je aankoop

Yellowbrick

Snel je parkeergeld regelen? Eenvoudig met je mobiele telefoon. Meld je aan en verdien € 0,26 terug in jouw account.

Verdien € 0,26

Fiets-Stoeltje

Fiets-Stoeltje heeft een ruim assortiment veilige en scherp geprijsde fietszitjes. Plaats een bestelling en verdien 1,05% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.05% Cashback op je aankoop

Fiets-Zitje

Fiets-Zitje heeft een heel ruim assortiment met fietszitjes en accessoires. Plaats een bestelling en verdien 0,6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 0.6% Cashback op je aankoop

Sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen verkoopt alle grote merken sneeuwkettingen. Plaats een bestelling en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Banggood

Banggood is één van de grootste online platformen in China. Plaats een bestelling en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Top Gear

Lees 1 jaar TopGear Magazine voor € 69,95 met gratis Gran Turismo Sport! Sluit een abonnement af en verdien tot  € 6,72 terug in jouw account.

Verdien tot € 6,72

Fietsersbond

Steun de Fietsersbond en maak kans op een luxe eBike t.w.v. € 2799! Word donateur en verdien € 2 terug in jouw account.

Verdien € 2,00

Fietsparadijs

Fietsparadijs verkoopt leuke accessoires voor de fiets. Bestel een product en ontvang 1,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Acculaders

Voor je auto, motor, caravan of boot. Bestel een product en ontvang 1,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Matrabike

Matrabike is de voordeligste fietsspecialist van de Benelux! Bestel een product en ontvang 1,65% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 1.65% Cashback op je aankoop