Zoofy (NL)

Zoofy - Boek direct de juiste vakman


Zoofy biedt de perfecte oplossing! Met Zoofy kunnen consumenten direct de juiste vakman boeken voor al hun klussen en reparaties in en rondom het huis.


Groot netwerk van vakmensen: Zoofy heeft een uitgebreid netwerk van betrouwbare vakmensen (12.500+) in verschillende vakgebieden, waardoor consumenten altijd de juiste professional kunnen vinden voor hun klus. Van loodgieters en elektriciens tot tuinmannen en schilders, Zoofy heeft het allemaal!


Directe boekingen: Met Zoofy kunnen consumenten direct een vakman boeken zonder tussenkomst van lange wachttijden of ingewikkelde procedures. Dit zorgt voor een hoge conversie en tevreden klanten.


Snelle service: Bij Zoofy staat snelheid centraal. Vakmensen kunnen snel ter plaatse zijn om de klus te klaren, waardoor consumenten niet lang hoeven te wachten op de oplossing van hun probleem. Dit resulteert in tevreden klanten en positieve reviews. In de randstad worden klussen vaak al binnen 20 minuten opgepakt.


Transparante prijzen: Zoofy hanteert duidelijke en transparante prijzen, zodat consumenten niet voor verrassingen komen te staan. Je ziet vooraf wat de kosten zijn.

Gemiddeld hoge orderwaardes: De klussen en reparaties waarvoor consumenten Zoofy inschakelen, zijn vaak hoge facturen. Dit resulteert in gemiddeld hogere orderwaardes, wat interessant is voor publishers die op zoek zijn naar een aantrekkelijke commissie.

Door te kiezen voor Zoofy als partner voor jouw affiliate programma, geef je jouw consumenten de kans om samen te werken met een betrouwbare en efficiënte vakman. Met de USP’s van Zoofy kun je de conversiepercentages verhogen en gemiddelde orderwaardes optimaliseren. Word een succesvolle partner en maak de boekingen van vakmensen een stuk eenvoudiger voor consumenten met Zoofy!

Je korting bij Zoofy (NL):

Aanvraag van een klus 735 qlics cashback Verdien cashback