Dieren & Planten

OHRA Huisdierenverzekering

OHRA biedt uitstekende producten tegen zeer concurrerende prijzen. Sluit een huisdierenverzekering af en verdien € 6 terug in jouw account.

Verdien € 6,00

Zooplus

Meer dan 6.000 producten voor honden, katten en andere huisdieren. Bestel een product en verdien tot 0,9% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien tot 0.9% Cashback op je aankoop

Bloompost

Met Bloompost kun je iemand op een leuke manier verrassen. Bestel een product en verdien 4,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 4.5% Cashback op je aankoop

Fleurop-Interflora

Bloemen, ze passen bij iedere gelegenheid en vormen altijd een fijn cadeau. Bestel een boeket en verdien 1,92% van de aankoopwaarde terug in uw account.

Verdien 1.92% Cashback op je aankoop

EuroFlorist

EuroFlorist is baanbrekend als het gaat om de verkoop van bloemen. Plaats een bestelling en verdien 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Huisdierzaak

Huisdierzaak is dé online dierenspeciaalzaak voor producten voor jouw huisdier. Bestel een product en verdien 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

BoeketCadeau

Bij BoeketCadeau.nl bestel je bloemen en cadeaus. De bloemen kunnen 7 dagen per week bezorgd worden, ook op zondag. Plaats een bestelling en verdien 2,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.5% Cashback op je aankoop

PetSecur

Voorkom hoge dierenartskosten, verzeker je hond of kat bij PetSecur. Sluit een zorgverzekering af en verdien € 6 terug in je account.

Verdien € 6,00

Webshop voor Honden

Webshop voor Honden heeft vele merken hondenvoer en hondenmanden. Bestel een product en verdien 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Webshop voor Katten

Webshop voor Katten heeft alles wat jouw kat nodig heeft. Speeltjes, kattenvoer, etc. Bestel een product en ontvang 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

DeBloemist

DeBloemist.nl is gespecialiseerd in het versturen van bloemen en cadeaus door Nederland. Plaats een bestelling en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Animals Giftshop

Animals Giftshop heeft het grootste assortiment aan dierenproducten. Plaats een bestelling en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

A2KOI

A2KOI is dé winkel op het gebied van Japanse koi en vijvermaterialen. Plaats een bestelling en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Dobey

Dobey is een dierenwinkel die anders is dan anderen. Je vindt bij hun alle denkbare kwaliteitsproducten voor alle soorten huisdieren. Plaats een bestelling en verdien 1,4% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.4% Cashback op je aankoop

Huisdierexpress

Huisdierexpress.nl heeft een breed assortiment huisdierartikelen voor honden, katten, knaagdieren (cavia's, hamsters en konijnen), vissen en vogels. Plaats een bestelling en verdien 1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1% Cashback op je aankoop