Dieren & Planten

OHRA Huisdierenverzekering

OHRA biedt uitstekende producten tegen zeer concurrerende prijzen. Sluit een huisdierenverzekering af en verdien € 6 terug in jouw account.

Verdien € 6,00

Zooplus

Meer dan 6.000 producten voor honden, katten en andere huisdieren. Bestel een product en verdien tot 0,9% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien tot 0.9% Cashback op je aankoop

EuroFlorist

EuroFlorist is baanbrekend als het gaat om de verkoop van bloemen. Plaats een bestelling en verdien 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Fleurop-Interflora

Bloemen, ze passen bij iedere gelegenheid en vormen altijd een fijn cadeau. Bestel een boeket en verdien 1,92% van de aankoopwaarde terug in uw account.

Verdien 1.92% Cashback op je aankoop

Bloompost

Met Bloompost kun je iemand op een leuke manier verrassen. Bestel een product en verdien 4,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 4.5% Cashback op je aankoop

HEMA Huisdierenverzekering

Bij HEMA beheert de klant zelf zijn/haar verzekeringen. Sluit een huisdierenverzekering af en verdien € 3,75 terug in jouw account.

Verdien € 3,75

Huisdierzaak

Huisdierzaak is dé online dierenspeciaalzaak voor producten voor jouw huisdier. Bestel een product en verdien 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

123-Bloemen

Bij 123-Bloemen.nl kun je bloemen en boeketten online bestellen. Plaats een bestelling en verdien 2,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.5% Cashback op je aankoop

Reaal - Dier & Zorg

Je hond en kat goed verzekerd. Dat is een fijn gevoel! Sluit een Huisdierenverzekering af en verdien € 9,60 terug in jouw account.

Verdien € 9,60

Webshop voor Honden

Webshop voor Honden heeft vele merken hondenvoer en hondenmanden. Bestel een product en verdien 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Webshop voor Katten

Webshop voor Katten heeft alles wat jouw kat nodig heeft. Speeltjes, kattenvoer, etc. Bestel een product en ontvang 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

BoeketCadeau

Bij BoeketCadeau.nl bestel je bloemen en cadeaus. De bloemen kunnen 7 dagen per week bezorgd worden, ook op zondag. Plaats een bestelling en verdien 2,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.5% Cashback op je aankoop

DeBloemist

DeBloemist.nl is gespecialiseerd in het versturen van bloemen en cadeaus door Nederland. Plaats een bestelling en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Animals Giftshop

Animals Giftshop heeft het grootste assortiment aan dierenproducten. Plaats een bestelling en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

A2KOI

A2KOI is dé winkel op het gebied van Japanse koi en vijvermaterialen. Plaats een bestelling en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop