Dieren & Planten

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een bestelling uitvoert. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de webwinkel eerder bezocht, log dan weer eerst in op Qlics, verwijder eventueel cookies en plaats daarna je bestelling zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Qlics hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Qlics. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Qlics account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

PetSecur

PetSecur is de huisdierenverzekering voor baasjes. Voor zorgeloos meer plezier met je dier. Lage premies, complete dekking, geen gedoe. Sluit een huisdierenverzekering af en verdien € 9 terug in je account.

Verdien € 9,00

OHRA Hondenverzekering

OHRA biedt uitstekende producten tegen zeer concurrerende prijzen. Sluit een hondenverzekering af en verdien € 7,50 terug in jouw account.

Verdien € 7,50

Zooplus

Meer dan 6.000 producten voor honden, katten en andere huisdieren. Bestel een product en verdien tot 0,9% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien tot 0.9% Cashback op je aankoop

OHRA Kattenverzekering

OHRA biedt uitstekende producten tegen zeer concurrerende prijzen. Sluit een kattenverzekering af en verdien € 7,50 terug in jouw account.

Verdien € 7,50

BloomPost

Met BloomPost kun je iemand op een leuke manier verrassen. Bestel een product en verdien 1,5% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Corona Direct Dierenverzekering

Corona Direct is een van de belangrijkste online verzekeraars in België. Sluit een dierenverzekering af en verdien € 4,50 terug in jouw account.

Verdien € 4,50

EuroFlorist

EuroFlorist is baanbrekend als het gaat om de verkoop van bloemen. Plaats een bestelling en verdien 3% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Fleurop-Interflora

Bloemen, ze passen bij iedere gelegenheid en vormen altijd een fijn cadeau. Bestel een boeket en verdien 1,92% van de aankoopwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.92% Cashback op je aankoop

Regiobloemist

Regiobloemist verstuurt bloemen met 7 dagen versgarantie voor iedere gelegenheid en iedere locatie. Plaats een bestelling en verdien 2,25% van de aankoopprijs terug.

Verdien 2.25% Cashback op je aankoop

Dierspecialist

Bij Dierspecialist.nl vind je alle denkbare kwaliteitsproducten voor alle soorten huisdieren. Plaats een bestelling en verdien 2,1% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

DeBloemist

DeBloemist.nl is gespecialiseerd in het versturen van bloemen en cadeaus door Nederland. Plaats een bestelling en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Animals Giftshop

Animals Giftshop heeft het grootste assortiment aan dierenproducten. Plaats een bestelling en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

A2KOI

A2KOI is dé winkel op het gebied van Japanse koi en vijvermaterialen. Plaats een bestelling en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Huisdierexpress

Huisdierexpress.nl heeft een breed assortiment huisdierartikelen voor honden, katten, knaagdieren (cavia's, hamsters en konijnen), vissen en vogels. Plaats een bestelling en verdien 1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1% Cashback op je aankoop

EuroFlorist

EuroFlorist is baanbrekend als het gaat om de verkoop van bloemen. Plaats een bestelling en verdien 3% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop