Financiën & Verzekeren

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een bestelling uitvoert. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de webwinkel eerder bezocht, log dan weer eerst in op Qlics, verwijder eventueel cookies en plaats daarna je bestelling zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Qlics hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Qlics. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Qlics account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

OHRA Zorgverzekering

OHRA Zorgverzekering. Zorg. Zonder. Gedoe. Zeer ruime keuzevrijheid. Sluit een zorgverzekering af en verdien € 21 terug in jouw account.

Verdien € 21,00

OHRA Kilometerverzekering

Rijd je met je auto ongeveer 5.000 km per jaar of minder? Dan is de OHRA kilometerverzekering iets voor jou! Sluit een kilometerverzekering af en verdien € 9 terug in jouw account.

Verdien € 9,00

Independer Zorg

Al meer dan 300.000 consumenten hebben hun zorgverzekering via Independer geregeld. Sluit een zorgverzekering af en verdien 785 qlics (€ 7,85) terug.

Verdien 785 qlics

OHRA Huisdierenverzekering

Scherpe premie. Kies zelf jouw dierenarts en binnen 5 werkdagen geld terug. Sluit een huisdierenverzekering af en verdien € 6 terug in jouw account.

Verdien € 6,00

UnitedConsumers Zorgverzekering

UnitedConsumers is een consumentencollectief dat jouw vaste lasten goedkoper maakt. Sluit een zorgverzekering af en verdien € 22 terug in jouw account.

Verdien € 22,00

Corona Direct Uitvaartverzekering

Corona Direct is een van de belangrijkste online verzekeraars in België. Sluit een uitvaartverzekering af en verdien € 15 terug in jouw account.

Verdien € 15,00

Corona Direct Motorverzekering

Corona Direct is een van de belangrijkste online verzekeraars in België. Sluit een motorverzekering af en verdien € 12 terug in jouw account.

Verdien € 12,00

Allianz Assistance

Sluit een verzekering af bij Allianz Assistance en verdien tot € 6 cashback terug in jouw account.

Verdien tot € 6,00

Unive Huisdierenverzekering

Met de Unive huisdierenverzekering ben je verzekerd als je hond een ongeval krijgt of ziek wordt. Sluit een huisdierenverzekering af en verdien 225 qlics (€ 2,25) terug in jouw account.
 

Verdien 225 qlics

OHRA Woonverzekering

Inbraak? Waterschade? Brandschade? Bij OHRA zit je goed! Sluit een verzekering af en verdien € 18 terug in jouw account.

Verdien € 18,00

OHRA Autoverzekering

Een autoverzekering die precies past bij je auto. Binnen 5 minuten geregeld. Sluit een autoverzekering af en verdien tot € 19,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 19,50

OHRA Caravanverzekering

OHRA biedt uitstekende producten tegen zeer concurrerende prijzen. Sluit een caravanverzekering af en verdien € 6 terug in jouw account.

Verdien € 6,00

OHRA Reisverzekering

Het hele jaar onbezorgd op vakantie met de OHRA Reisverzekering. Sluit een Doorlopende Reisverzekering af en verdien € 8,10 terug in jouw account.

Verdien € 8,10

Independer Autoverzekering

Bij Independer kun je autoverzekeringen online vergelijken en afsluiten. Sluit een autoverzekering af en verdien 1050 qlics (€ 10,50) terug in jouw account.

Verdien 1 050 qlics

Corona Direct Kilometerverzekering

Corona Direct is een van de belangrijkste online verzekeraars in België. Sluit een kilometerverzekering af en verdien € 12 terug in jouw account.

Verdien € 12,00