Huis, Tuin & Wonen

Greetz

Greetz is de online wenskaartenservice waar je echte kaarten per post kunt versturen. Bestel en verdien tot 3,6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 3.6% Cashback op je aankoop

Barbequeshop

De webshop voor barbeque liefhebbers! Bestel een product en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Woon Online

Met ruim 12.000 inspirerende artikelen zit er voor iedereen wat leuks bij. Bestel een product en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Blokker

Blokker is de bekende zaak voor allerlei huishoudartikelen. Plaats een bestelling en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Saniweb

Saniweb biedt het grootste online assortiment sanitair en badkamerartikelen. Vraag nu een offerte aan en verdien € 3,75 in jouw account.

Verdien € 3,75

Huurstunt

Via Huurstunt.nl kun je snel, gemakkelijk en eenvoudig een nieuwe woning vinden. Meld je aan en verdien tot € 6 in jouw account.

Verdien tot € 6,00

LampenTotaal

Bij LampenTotaal tref je het grootste aanbod lampen van Nederland. Bestel een lamp en verdien 1,8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Bedden

Bedden biedt allerlei soorten bedden en slaapkameraccessoires aan. Bestel en verdien 2.1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

vtwonen

VTwonen is een veelzijdig woonmerk met woonproducten van ruim 150 merken. Bestel een product en verdien 0,9% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 0.9% Cashback op je aankoop

Witgoedhuis

Witgoedhuis verkoopt kleine en grote huishoudelijke apparaten. Bestel een product en verdien 1,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Yumeko

Yumeko verkoopt duurzame bed- en badproducten zoals dekbedden en beddengoed. Bestel een product en verdien 2,25% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.25% Cashback op je aankoop

Online verf

Online verf heeft topmerken op verfgebied op voorraad zoals Sikkens, Sigma en Rambo. Bestel een product en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Dekoria

Dekoria is één van de grootste winkels op het gebied van interieur. Bestel een product en verdien 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

DesignKranenShop

DesignKranenShop is gespecialiseerd in keukenproducten. Bestel een product en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Online-Sanitairkopen

Design badkamermeubels tot aan douchecabines, ligbaden en toiletten. Bestel een product en verdien 1,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop