Huis, Tuin & Wonen

Greetz

Greetz is de online wenskaartenservice waar je echte kaarten per post kunt versturen. Bestel en verdien tot 3,6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 3.6% Cashback op je aankoop

Fleurop-Interflora

Bloemen, ze passen bij iedere gelegenheid en vormen altijd een fijn cadeau. Bestel een boeket en verdien 1,92% van de aankoopwaarde terug in uw account.

Verdien 1.92% Cashback op je aankoop

Huurstunt

Via Huurstunt.nl kun je snel, gemakkelijk en eenvoudig een nieuwe woning vinden. Meld je aan en verdien tot € 6 in jouw account.

Verdien tot € 6,00

LeenBakker

Leenbakker.nl betekent gemak en kwaliteit voor een lage prijs. Bestel een product en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Woon Online

Met ruim 12.000 inspirerende artikelen zit er voor iedereen wat leuks bij. Bestel een product en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

LampenTotaal

Bij LampenTotaal tref je het grootste aanbod lampen van Nederland. Bestel een lamp en verdien 1,8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Shopndrop

Shopndrop.nl is de specialist als het gaat om sterke en energiezuinige LED-verlichting. Bestel een product en ontvang 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

MADE

MADE.com biedt originele design meubels direct van de makers. Bestel een product en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

YourSurprise.com

YourSuprise.com is een online cadeaushop met alleen leuke en persoonlijke cadeaus. Bestel een product en verdien 2,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

BadkamerXXL

BadkamerXXL biedt artikelen van bekende merken zoals Villeroy & Boch, Grohe en Sphinx. Plaats een bestelling en verdien 1,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Raamdecoratieshop

Raamdecoratieshop.nl biedt raamdecoraties vanuit hun eigen fabriek en showroom. Bestel een product en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

dmlights

Dmlights biedt een ruim aanbod aan designverlichting. Bestel een product en verdien 1,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Dekbedovertrekken & Zo

Dekbedovertrekken & Zo biedt dekbedovertrekken voor volwassenen en kinderen. Bestel een product en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Jaap

JAAP.nl is dé huizensite waar particulieren zelf hun huis te koop of te huur kunnen aanbieden. Dit scheelt een hoop makelaarskosten. Koop een woningadvertentie en verdien € 3,50 terug in jouw account.

Verdien 350 qlics

Beter Bed

Beter Bed biedt een ruime selectie bedden, boxsprings, matrassen en veel meer. Bestel een product en verdien 2,7% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.7% Cashback op je aankoop