Huis, Tuin & Wonen

Greetz

Greetz is de online wenskaartenservice waar je echte kaarten per post kunt versturen. Bestel en verdien tot 3,6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 3.6% Cashback op je aankoop

Blokker

Blokker is de bekende zaak voor allerlei huishoudartikelen. Plaats een bestelling en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Huurstunt

Via Huurstunt.nl kun je snel, gemakkelijk en eenvoudig een nieuwe woning vinden. Meld je aan en verdien tot € 6 in jouw account.

Verdien tot € 6,00

Fleurop-Interflora

Bloemen, ze passen bij iedere gelegenheid en vormen altijd een fijn cadeau. Bestel een boeket en verdien 1,92% van de aankoopwaarde terug in uw account.

Verdien 1.92% Cashback op je aankoop

LeenBakker

Leenbakker.nl betekent gemak en kwaliteit voor een lage prijs. Bestel een product en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Shopndrop

Shopndrop.nl is de specialist als het gaat om sterke en energiezuinige LED-verlichting. Bestel een product en ontvang 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Woon Online

Met ruim 12.000 inspirerende artikelen zit er voor iedereen wat leuks bij. Bestel een product en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Saniweb

Saniweb biedt het grootste online assortiment sanitair en badkamerartikelen. Vraag nu een offerte aan en verdien € 3,75 in jouw account.

Verdien € 3,75

dmlights

Dmlights biedt een ruim aanbod aan designverlichting. Bestel een product en verdien 1,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

LampenTotaal

Bij LampenTotaal tref je het grootste aanbod lampen van Nederland. Bestel een lamp en verdien 1,8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Bedden

Bedden biedt allerlei soorten bedden en slaapkameraccessoires aan. Bestel en verdien 2.1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Beter Bed

Beter Bed biedt een ruime selectie bedden, boxsprings, matrassen en veel meer. Bestel een product en verdien 2,7% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.7% Cashback op je aankoop

Witgoedhuis

Witgoedhuis verkoopt kleine en grote huishoudelijke apparaten. Bestel een product en verdien 1,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Yumeko

Yumeko verkoopt duurzame bed- en badproducten zoals dekbedden en beddengoed. Bestel een product en verdien 2,25% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.25% Cashback op je aankoop

Online verf

Online verf heeft topmerken op verfgebied op voorraad zoals Sikkens, Sigma en Rambo. Bestel een product en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop