Kantoor, Werk & Opleiding

NHA Thuisstudies

Dankzij de hoge slagingspercentages geeft NHA een niet geslaagd, lesgeld terug garantie. Bestel een cursus en verdien € 9 terug in jouw account.

Verdien tot € 9,00

Laudius

Laudius is de aanbieder van thuisstudies in Nederland. Schrijf je in voor een cursus of studie en verdien 4,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 4.5% Cashback op je aankoop

Goedkoopste-Kantoorartikelen

Goedkoopste-Kantoorartikelen is de voordeligste aanbieder van kantoorartikelen. Bestel een product en verdien 2,4% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Office Deals

Het meest complete assortiment kantoorartikelen tegen een concurrerende prijs. Bestel een product en verdien tot 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 3% Cashback op je aankoop

Vistaprint

Bij Vistaprint kun je 24 uur per dag terecht voor al jouw drukwerk. Bestel een product en verdien tot 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 3% Cashback op je aankoop

Staples

Staples is 's-werelds grootste bedrijf voor kantoorbenodigdheden. Plaats een bestelling en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Porton

Porton is een private Cloudstorage dienst voor opslag van alle bestanden. Plaats een bestelling en verdien 4,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 4.5% Cashback op je aankoop

Toner Products Nederland

Toner Products verkoopt de goedkoopste toner en inktproducten. Bestel nu een product en ontvang tot 3,6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 3.6% Cashback op je aankoop

Paradigit

Paradigit biedt o.a. laptops, tablets, smartphones en desktops. Bestel een product en ontvang tot 0,83% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 0.83% Cashback op je aankoop

NHA Thuisstudies

 NHA is één van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van België. Volg nu een cursus of opleiding en ontvang € 2,25 terug in uw account.

Verdien € 2,25