Kantoor, Werk & Opleiding

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een bestelling uitvoert. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de webwinkel eerder bezocht, log dan weer eerst in op Qlics, verwijder eventueel cookies en plaats daarna je bestelling zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Qlics hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Qlics. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Qlics account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

NHA Thuisstudies

NHA is één van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. Volg nu een cursus of opleiding en ontvang € 9 terug in jouw account.

Verdien € 9,00

NHA Thuisstudies

 NHA is één van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van België. Volg nu een cursus of opleiding en ontvang € 2,25 terug in uw account.

Verdien € 2,25

Inktweb

Goedkope inktcartridges, inktlinten, printpapier en toners! Plaats een bestelling en verdien 2,25% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 2.25% Cashback op je aankoop

Laudius

Laudius.be is uniek op vlak van thuisstudie in België. Meld je aan voor een cursus en verdien 4,5% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 4.5% Cashback op je aankoop

Goedkoopste-Kantoorartikelen

Goedkoopste-Kantoorartikelen is de voordeligste aanbieder van kantoorartikelen. Bestel een product en verdien 2,4% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Banggood

Banggood is één van de grootste online platformen in China. Plaats een bestelling en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Laudius

Laudius is de aanbieder van thuisstudies in Nederland. Schrijf je in voor een cursus of studie en verdien 4,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 4.5% Cashback op je aankoop

Vistaprint

Bij Vistaprint kun je 24 uur per dag terecht voor al jouw drukwerk. Bestel een product en verdien tot 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 3% Cashback op je aankoop

Toner Products Nederland

Toner Products verkoopt de goedkoopste toner en inktproducten. Bestel nu een product en ontvang tot 3,6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 3.6% Cashback op je aankoop

ReMarkt

Remarkt.nl is een groothandel en biedt refurbished computers, laptops en meer. Bestel een product en verdien 0,75% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 0.75% Cashback op je aankoop

Office-Deals

Het meest complete assortiment kantoorartikelen tegen een concurrerende prijs. Bestel een product en verdien 1,5% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Office Deals

Het meest complete assortiment kantoorartikelen tegen een concurrerende prijs. Bestel een product en verdien tot 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 3% Cashback op je aankoop

Onlineprinters

Onlineprinters levert flyers, postkaarten, brochures en ander promotiemateriaal. Bestel een product en verdien tot 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 3% Cashback op je aankoop

Staples

Staples is 's-werelds grootste bedrijf voor kantoorbenodigdheden. Plaats een bestelling en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Neostrada

Neostrada is één van de goedkoopste webhosters van Nederland. Plaats een bestelling en verdien 6,3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 6.3% Cashback op je aankoop