Kinderen & Ouders

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een bestelling uitvoert. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de webwinkel eerder bezocht, log dan weer eerst in op Qlics, verwijder eventueel cookies en plaats daarna je bestelling zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Qlics hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Qlics. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Qlics account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

Kleertjes.com

Kleertjes.com biedt merkkleding voor baby's, kinderen en aanstaande mama's. Bestel een product en verdien 1,5% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Goedgemerkt

Je spullen markeren op een gepersonaliseerde manier. Bestel een product en ontvang 2,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

De Grote Speelgoedwinkel

De Grote Speelgoedwinkel heeft alleen het allerleukste speelgoed voor jongens en meisjes in huis. Bestel een product en verdien 1,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Knuffelparadijs

Knuffelparadijs.nl het grootste pluche knuffeldieren postorder bedrijf van Europa. Zij leveren knuffeldieren in alle Europese landen. Bestel een product en verdien 2,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.5% Cashback op je aankoop

Speelgoedpostorder

Speelgoedpostorder biedt speelgoed voor baby's en kinderen. Bestel een product en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Amazing Kids

Amazing Kids levert leuke, kleurrijke kinderkleding in verschillende prijsklassen. Plaats een bestelling en verdien 1,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Baby Kadowinkel

Babykadowinkel.nl heeft een ruim assortiment geboortecadeaus met de mogelijkheid allerlei textiel en knuffeldoekjes te voorzien van een geborduurde naam en/of tekst. Plaats een bestelling en verdien 1,4% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.4% Cashback op je aankoop

Geboorte-feestwinkel

Hoera een meisje of een jongen geboren, de Geboorte-feestwinkel.nl heeft alles voor een kraamfeest. Plaats een bestelling en verdien 1,6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.6% Cashback op je aankoop

GeboorteXpress

GeboorteXpress verzorgt alles op het gebied van versiering rondom de geboorte, binnen in de woning en buiten de woning. Plaats een bestelling en verdien 1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1% Cashback op je aankoop

Knuffelparadijs

Knuffelparadijs is het grootste pluche knuffeldieren postorder bedrijf van Europa. Bestel een product en ontvang 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

De Speelgoedwinkel

Speelgoed, houten speelgoed, pluche knuffels en trap- en loopauto’s. Bestel een product en ontvang 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

KidzRules

Webshop met zowel babykleding, kinderkleding als kleding voor tieners. Bestel een product en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop