Kleding, Accessoires & Schoenen

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een bestelling uitvoert. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de webwinkel eerder bezocht, log dan weer eerst in op Qlics, verwijder eventueel cookies en plaats daarna je bestelling zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Qlics hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Qlics. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Qlics account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

The Little Green Bag

The Little Green Bag is dé online winkel met de grootste collectie tassen, sieraden & accessoires. Bestel een product en verdien 1,8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Peek & Cloppenburg

Peek & Cloppenburg biedt een groot assortiment van ca. 300 topmerken, inclusief exclusieve designermerken en stylingideeën voor elke gelegenheid. Bestel een product en ontvang 3,3% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 3.3% Cashback op je aankoop

Bristol

Bristol heeft leuke en betaalbare kleding voor het hele gezin. Plaats een bestelling en verdien 1,8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Desigual

Ieder seizoen heeft Desigual weer een nieuwe collectie met meer dan 1.000 trendy kledingstukken en accessoires. Bestel een product en verdien 2,3% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 2.3% Cashback op je aankoop

Bristol

Bristol heeft leuke en betaalbare kleding voor het hele gezin. Plaats een bestelling en verdien 1,5% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Klingel

Klingel, de online shop voor dames- en herenkleding. Plaats een bestelling en verdien 3% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Hunkemöller

Bij Hunkemöller kun je terecht voor alle lingerie, voor jong en oud. Bestel een product en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Foot Locker

Foot Locker is één van de grootsten op het gebied van sportschoenen. Bestel een product en verdien tot 1.8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien tot 1.8% Cashback op je aankoop

Sarenza

Sarenza biedt meer dan 10.000 verschillende modellen aan van gerenommeerde merken. Bestel een product en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Bershka

Bij Bershka shop je kleding en accessoires voor heren en dames. Bestel een product en verdien 1,5% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

WE Fashion

WE Fashion heeft een eigentijdse modecollectie voor mannen, vrouwen en kinderen. Bestel een product en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Spartoo

Spartoo zit boordevol schoenen en tassen voor mannen, vrouwen en kinderen. Bestel een product en ontvang 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Durlinger

Durlinger heeft merkschoenen voor het hele gezin. Bestel een product en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Van Arendonk

Ruime collectie merkschoenen voor dames én heren. Bestel een product en ontvang 2,4% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Ulla Popken

Ulla Popken is uniek in het aanbieden van prachtige mode in grote maten. Plaats een bestelling en verdien 1,8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop