Bartogi

Bartogi.nl is de consumenten webshop van de importeur en distributeur van diverse sterke schoenmerken als Birkenstock, Sioux, Toni Pons en Uzurii en het Amerikaanse sokkenmerk Sockwell. Ook worden er de eigen merken Tofvel en Mrs Kris aangeboden. De merken die Bartogi.nl aanbiedt positioneren zich in het midden- en hoge segment, met een focus op comfort en outdoor. Elk merk heeft een geheel eigen DNA en USP’s.

Doordat de collectie schoenen, sokken en aanverwante accessoires rechtstreeks geleverd worden vanuit het magazijn van de importeur, kan er een zeer compleet assortiment per merk worden aangeboden. Naast Never Out Of Stock artikelen en de nieuwste collecties, kan hierbij ook gedacht worden aan oude collecties die elders niet meer verkrijgbaar zijn, maar waarnaar sommige consumenten nog wel op zoek zijn. Tevens zijn de lijnen met de fabrikant kort en is er alle kennis van de merken en artikelen aanwezig en is altijd het meeste actuele en ruime aanbod aan marketing materiaal beschikbaar.

De collectie bestaat uit artikelen waarnaar de consument vaak al specifiek op zoek is, zoals Toni Pons espadrilles, Sockwell compressiekousen of wandelsokken, Birkenstock slippers en sandalen, etc. Dit komt het conversieratio ten goede. Tevens zijn onze retourpercentages relatief laag voor een webshop in de schoenenbranche.

Je korting bij Bartogi:

Sale 2.4% korting Verdien cashback