Sport, Vrije Tijd & Recreatie

Fletcher Hotels

De authentieke hotels liggen op unieke locaties door héél Nederland. Boek een accommodatie en verdien 1,5% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Groupon

Groupon biedt elke dag exclusieve kortingsacties aan. Koop een deal en verdien tot 2,7% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 2.7% Cashback op je aankoop

Denksport

Wie puzzelen zegt, zegt Denksport. Puzzelen is in Nederland enorm populair. Bestel een product en verdien 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Groupon

Groupon biedt elke dag exclusieve kortingsacties aan. Koop een deal en verdien tot 2,7 % van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien tot 2.7% Cashback op je aankoop

Plutosport

Bij Plutosport kun je onder andere terecht voor (sport)kleding van topmerken. Plaats een bestelling en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Bever

Bever verkoopt outdoorkleding en uitrustingen van vooraanstaande merken. Plaats een bestelling en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

C-Date

C-Date is dé casual datingsite (van een flirt tot een langdurige relatie) van Nederland. Sluit een abonnement af en verdien € 17,65 in jouw account. 

Verdien € 17,65

Perry Sport

Voor sport- en outdoorartikelen ga je naar Perry. Bestel een product en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Bongo

Bongo verkoopt belevenisbonnen. Plaats een bestelling en verdien 2,4% van de aankoopwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Plopsa

Plopsaland, dat is een dagje genieten voor het hele gezin! Bestel een ticket en verdien 2,4% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Daka

Daka biedt een uitgebreid assortiment van A-merken.  Plaats een bestelling en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Suikerarrangement

Suikerarrangement.nl is de eerste en grootste Nederlands/Belgische internet datingsite voor Suikerooms en Suikertantes. Meld je aan en verdien € 0,90 terug in jouw account.

Verdien 90 qlics

Nedgame

Nedgame is dé online gameshop met verreweg het grootste assortiment van Nederland. Plaats een bestelling en verdien 0,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 0.8% Cashback op je aankoop

Denksport

Wie puzzelen zegt, zegt Denksport. Puzzelen is in België enorm populair. Bestel een product en verdien 3% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Albelli

Bij Albelli kun je eenvoudig een fotoboek maken van jouw leukste foto's. Bestel een product en verdien 1,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop