TV, Telecom & Internet

Tele2 Thuis

Tele2 is één van de grootste aanbieders van telefonie en dataproducten. Plaats een bestelling en verdien tot € 15 terug in jouw account.

Verdien tot € 15,00

T-Mobile Thuis

Internet, TV en Vast Bellen. Voor een laag bedrag per maand. Sluit een abonnement af en verdien tot € 24 terug in jouw account.

Verdien tot € 24,00

Budget Alles-in-1

Budget Thuis is al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Neem een Alles-in-1 pakket af en verdien tot € 15 terug in jouw account.

Verdien tot € 15,00

T-Mobile

T-Mobile is aanbieder van mobiele telecom. Sluit een abonnement af en verdien tot € 15 terug in jouw account.

Verdien tot € 15,00 + Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Ziggo Zakelijk

Ziggo is dé aanbieder van digitale televisie, internet en telefonie van zakelijk Nederland. Sluit een zakelijk pakket af en verdien € 24 terug in jouw account.

Verdien € 24,00

Lebara Mobile

Lebara biedt prepaid SIM-kaarten, die speciaal worden aangepast aan jouw behoeftes. Sluit een abonnement af en verdien tot € 9 terug in jouw account.

Verdien tot € 9,00

Budget Mobiel

Onbeperkt aantal MB's, sms en minuten in Nederland voor een vast bedrag per maand. Sluit een abonnement af en verdien € 9 terug in jouw account.

Verdien € 9,00

Oxxio Telecom

Als Oxxio-klant profiteer je van het netwerk van KPN maar dan tegen superscherpe prijzen. Sluit een contract af en verdien tot € 19,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 19,50

Orange

Orange is één van de grootste aanbieders in België op het gebied van telecommunicatie. Sluit een abonnement af en verdien tot € 5,45 terug in uw account.

Verdien tot € 5,45

Ritel

Ritel is de goedkoopste telecomspecialist van Nederland! Sluit een abonnement af en verdien tot € 9 terug in jouw account.

Verdien tot € 9,00

Ben

Met Ben kun je bellen en gebeld worden in 185 landen. Sluit een abonnement af en verdien tot € 13,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 13,50

Online.nl

Bij Online.nl vind je supersnel internet en de beste tv- en radiozenders in digitale kwaliteit? Plaats een bestelling en verdien tot € 25,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 25,50

Smartphonehoesjes

Bij Smartphonehoesjes vind je trendy accessoires voor o.a. jouw mobiele telefoon. Plaats een bestelling en verdien 3,6% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 3.6% Cashback op je aankoop

Simyo

Bij Simyo regel je online jouw prepaid sim only abonnement. Plaats een bestelling en verdien tot € 9,25 terug in jouw account.

Verdien tot € 9,25

Tele2 Mobiel

Plaats een bestelling en verdien tot € 13,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 13,50 + Verdien tot 3% Cashback op je aankoop