TV, Telecom & Internet

NLEx Alles-in-1

Met het aanbieden van Alles-in-1 wil NLE de bestaande telecombedrijven uitdagen. Neem een Alles-in-1 pakket af en verdien tot € 15 terug in jouw account.

Verdien tot € 15,00

Tele2 Thuis

Tele2 is één van de grootste aanbieders van telefonie en dataproducten. Plaats een bestelling en verdien tot € 15 terug in jouw account.

Verdien tot € 15,00

T-Mobile

T-Mobile is aanbieder van mobiele telecom. Sluit een abonnement af en verdien tot € 15 terug in jouw account.

Verdien tot € 15,00 + Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Ritel

Ritel is de goedkoopste telecomspecialist van Nederland! Sluit een abonnement af en verdien tot € 9 terug in jouw account.

Verdien tot € 9,00

Robin Mobile

Onbeperkt bellen, SMS'en en internetten voor een vaste maandprijs. Sluit een abonnement af en verdien € 6 terug in jouw account.

Verdien € 6,00

Simpel

Bij Simpel heb je een grote keuze uit aantrekkelijke sim only abonnementen. Sluit een abonnement af en verdien € 4,50 terug in jouw account.

Verdien € 4,50

Smartphonehoesjes

Bij Smartphonehoesjes vind je trendy accessoires voor o.a. jouw mobiele telefoon. Plaats een bestelling en verdien 3,6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3.6% Cashback op je aankoop

Ziggo

Ziggo is dé aanbieder van digitale televisie, internet en (mobiele) telefonie van Nederland. Sluit een abonnement af en verdien tot € 24 terug in jouw account.

Verdien tot € 24,00

Ziggo Zakelijk

Ziggo is dé aanbieder van digitale televisie, internet en telefonie van zakelijk Nederland. Sluit een zakelijk pakket af en verdien € 24 terug in jouw account.

Verdien € 24,00

T-Mobile Thuis

Internet, TV en Vast Bellen. Voor een laag bedrag per maand. Sluit een abonnement af en verdien tot € 24 terug in jouw account.

Verdien tot € 24,00

Telfort Mobiel

Telfort biedt je een compleet pakket voor mobiele abonnementen. Sluit een mobiel abonnement af en verdien tot € 22,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 22,50

Tele2 Mobiel

Tele2 is één van de grootste aanbieders van telefonie en dataproducten. Plaats een bestelling en verdien tot € 13,70 terug in jouw account.

Verdien tot € 13,70

Breedbandwinkel - Vergelijkingswebsite

Breedbandwinkel biedt vergelijkingen tussen de verschillende abonnementen. Bestel een product en verdien tot € 13,80 terug in jouw account.

Verdien tot € 13,80

Aanbieders.be

Aanbieders.be is een vergelijkingssite op het gebied van telecom-, internet-, energie- en spaarproducten. Sluit een contract af en verdien € 4,50 terug in uw account.

Verdien € 4,50

Ben

Met Ben kun je bellen en gebeld worden in 185 landen. Sluit een abonnement af en verdien tot € 13,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 13,50