TV, Telecom & Internet

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een abonnement of contract afsluit. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de website eerder bezocht, log dan weer eerst in op Qlics, verwijder eventueel cookies en sluit daarna je abonnement of contract af zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Qlics hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Qlics. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Qlics account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

T-Mobile Zakelijk Breedband

T-Mobile is o.a. aanbieder van zakelijk internet diensten. Sluit een Zakelijk Internet pakket af en verdien € 30 terug in jouw account.

Verdien € 30,00

Tele2 Thuis

Tele2 is één van de grootste aanbieders van telefonie en dataproducten. Plaats een bestelling en verdien tot € 15 terug in jouw account.

Verdien tot € 15,00

Ziggo Zakelijk

Ziggo is dé aanbieder van digitale televisie, internet en telefonie van zakelijk Nederland. Sluit een zakelijk pakket af en verdien € 24 terug in jouw account.

Verdien € 24,00

Budget Mobiel

Onbeperkt aantal MB's, sms en minuten in Nederland voor een vast bedrag per maand. Sluit een abonnement af en verdien € 9 terug in jouw account.

Verdien € 9,00

Budget Alles-in-1

Budget Thuis is al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Neem een Alles-in-1 pakket af en verdien tot € 15 terug in jouw account.

Verdien tot € 15,00

Lebara Mobile

Lebara biedt prepaid SIM-kaarten, die speciaal worden aangepast aan jouw behoeftes. Sluit een abonnement af en verdien tot € 11,25 terug in jouw account.

Verdien tot € 11,25

T-Mobile Thuis

Internet, TV en Vast Bellen. Voor een laag bedrag per maand. Sluit een abonnement af en verdien tot € 24 terug in jouw account.

Verdien tot € 24,00

T-Mobile

T-Mobile is aanbieder van mobiele telecom. Sluit een abonnement af en verdien tot € 15 terug in jouw account.

Verdien tot € 15,00 + Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Ben

Met Ben kun je bellen en gebeld worden in 185 landen. Sluit een abonnement af en verdien tot € 13,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 13,50

Orange

Orange is één van de grootste aanbieders in België op het gebied van telecommunicatie. Sluit een abonnement af en verdien tot € 5,45 terug in jouw account.

Verdien tot € 5,45

Online.nl

Bij Online.nl vind je supersnel internet en de beste tv- en radiozenders in digitale kwaliteit? Plaats een bestelling en verdien tot € 25,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 25,50

Ritel

Ritel is de goedkoopste telecomspecialist van Nederland! Sluit een abonnement af en verdien tot € 9 terug in jouw account.

Verdien tot € 9,00

Simyo

Bij Simyo regel je online jouw prepaid sim only abonnement. Plaats een bestelling en verdien tot € 9 terug in jouw account.

Verdien tot € 9,00

Smartphonehoesjes

Bij Smartphonehoesjes vind je trendy accessoires voor o.a. jouw mobiele telefoon. Plaats een bestelling en verdien 3,6% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 3.6% Cashback op je aankoop

Tele2 Mobiel

Plaats een bestelling en verdien tot € 13,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 13,50 + Verdien tot 3% Cashback op je aankoop