TV, Telecom & Internet

Tele2 Thuis

Tele2 is één van de grootste aanbieders van telefonie en dataproducten. Plaats een bestelling en verdien tot € 15 terug in jouw account.

Verdien tot € 15,00

Budget Alles-in-1

Budget Thuis is al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Neem een Alles-in-1 pakket af en verdien tot € 15 terug in jouw account.

Verdien tot € 15,00

T-Mobile

T-Mobile is aanbieder van mobiele telecom. Sluit een abonnement af en verdien tot € 15 terug in jouw account.

Verdien tot € 15,00 + Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

T-Mobile Thuis

Internet, TV en Vast Bellen. Voor een laag bedrag per maand. Sluit een abonnement af en verdien tot € 24 terug in jouw account.

Verdien tot € 24,00

Ritel

Ritel is de goedkoopste telecomspecialist van Nederland! Sluit een abonnement af en verdien tot € 9 terug in jouw account.

Verdien tot € 9,00

Oxxio Telecom

Als Oxxio-klant profiteer je van het netwerk van KPN maar dan tegen superscherpe prijzen. Sluit een contract af en verdien tot € 19,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 19,50

Lebara Mobile

Lebara biedt prepaid SIM-kaarten, die speciaal worden aangepast aan jouw behoeftes. Sluit een abonnement af en verdien tot € 12 terug in jouw account.

Verdien tot € 12,00

Online.nl

Bij Online.nl vind je supersnel internet en de beste tv- en radiozenders in digitale kwaliteit? Plaats een bestelling en verdien tot € 25,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 25,50

Smartphonehoesjes

Bij Smartphonehoesjes vind je trendy accessoires voor o.a. jouw mobiele telefoon. Plaats een bestelling en verdien 3,6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3.6% Cashback op je aankoop

UnitedConsumers

Sinds 2000 besparen ruim 500.000 deelnemers op hun verzekering. Sluit een verzekering af en verdien tot € 18 terug in jouw account.

Verdien tot € 18,00

Simpel

Bij Simpel heb je een grote keuze uit aantrekkelijke sim only abonnementen. Sluit een abonnement af en verdien € 4,50 terug in jouw account.

Verdien € 4,50

Robin Mobile

Onbeperkt bellen, SMS'en en internetten voor een vaste maandprijs. Sluit een abonnement af en verdien € 6 terug in jouw account.

Verdien € 6,00

Tele2 Mobiel

Tele2 is één van de grootste aanbieders van telefonie en dataproducten. Plaats een bestelling en verdien tot € 13,70 terug in jouw account.

Verdien tot € 13,70

Ziggo

Ziggo is dé aanbieder van digitale televisie, internet en (mobiele) telefonie van Nederland. Sluit een abonnement af en verdien tot € 45 terug in jouw account.

Verdien tot € 45,00

Ziggo Zakelijk

Ziggo is dé aanbieder van digitale televisie, internet en telefonie van zakelijk Nederland. Sluit een zakelijk pakket af en verdien € 24 terug in jouw account.

Verdien € 24,00