TV, Telecom & Internet

T-Mobile

T-Mobile is aanbieder van mobiele telecom. Sluit een abonnement af en verdien tot € 15 terug in jouw account.

Verdien tot € 15,00 + Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Ritel

Ritel is de goedkoopste telecomspecialist van Nederland! Sluit een abonnement af en verdien tot € 9 terug in jouw account.

Verdien tot € 9,00

Smartphonehoesjes

Bij Smartphonehoesjes vind je trendy accessoires voor o.a. jouw mobiele telefoon. Plaats een bestelling en verdien 3,6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3.6% Cashback op je aankoop

Ziggo

Ziggo is dé aanbieder van digitale televisie, internet en (mobiele) telefonie van Nederland. Sluit een abonnement af en verdien tot € 24 terug in jouw account.

Verdien tot € 24,00

NLEx Alles-in-1

Met het aanbieden van Alles-in-1 wil NLE de bestaande telecombedrijven uitdagen. Neem een Alles-in-1 pakket af en verdien tot € 15 terug in jouw account.

Verdien tot € 15,00

Simpel

Bij Simpel heb je een grote keuze uit aantrekkelijke sim only abonnementen. Sluit een abonnement af en verdien € 4,50 terug in jouw account.

Verdien € 4,50

Robin Mobile

Onbeperkt bellen, SMS'en en internetten voor een vaste maandprijs. Sluit een abonnement af en verdien € 6 terug in jouw account.

Verdien € 6,00

KPN Mobiel

Bij KPN Mobiel kun je terecht voor diverse aanbiedingen en kortingen. Sluit een mobiel abonnement af en verdien tot € 27 terug in jouw account.

Verdien tot € 27,00

Phoneshop

Phoneshop biedt je de goedkoopste en gratis GSM-abonnementen van Nederland aan! Plaats een bestelling en verdien tot € 4,20 terug in jouw account.

Verdien tot € 4,20

Tele2

Tele2 is één van de grootste aanbieders van telefonie en dataproducten. Plaats een bestelling en verdien tot € 13,70 terug in jouw account.

Verdien tot € 13,70

Fiber

Fiber is een glasvezelprovider van supersnel internet, haarscherpe televisie en goedkoop bellen. Sluit een contract af en verdien tot € 13,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 13,50

itZbcause

itZbcause biedt mode-tassen en accessoires van topkwaliteit. Bestel een product en verdien tot 4,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 4.5% Cashback op je aankoop

Televisiewinkel

Televisiewinkel heeft één van de grootste assortimenten TV’s in Nederland. Bestel een product en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

2Call

2Call is al sinds 2002 actief op de online telecom markt. Plaats een bestelling en verdien tot € 4,20 terug in jouw account.

Verdien tot € 4,20

Telfort Mobiel

Telfort biedt je een compleet pakket voor mobiele abonnementen. Sluit een mobiel abonnement af en verdien tot € 22,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 22,50