Winkelen

Wehkamp

Wehkamp is het grootste online warenhuis van Nederland. Plaats een bestelling en verdien tot 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 1.8% Cashback op je aankoop

HEMA

Bestel een product en verdien 1,35% van de aankoopwaarde terug in jouw account (geen vergoeding op gebak, verzekeringen, telefonie, foto en tickets).

Verdien 1.35% Cashback op je aankoop

AliExpress

AliExpress is de absolute nr. 1 bestemming voor online shoppers. Koop een product en verdien 1.85% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 1.85% Cashback op je aankoop

Bonprix

Bonprix heeft een groot assortiment met meer dan 16,000 producten. Plaats een bestelling en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Coolblue

Coolblue is de specialist op het gebied van online shoppen. Bestel een product en verdien tot 2,6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 2.6% Cashback op je aankoop

OTTO

OTTO heeft een grote collectie met mooie én betaalbare mode. Plaats een bestelling en verdien tot 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 3% Cashback op je aankoop

VidaXL

VidaXL is een snelgroeiende webwinkel met een breed assortiment. Bestel een product en verdien 2,4% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Zalando-Lounge

Zalando-Lounge is de shopping club van Zalando. Bestel een product en verdien 1,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Media Markt

Media Markt is een van de grootste aanbieders van consumentenelektronica. Bestel een product en verdien 1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1% Cashback op je aankoop

Expert

Expert is de online winkel voor witgoed, huishoudelijke artikelen en meer. Bestel een product en verdien tot 2,3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 2.3% Cashback op je aankoop

VoucherVandaag

Vouchervandaag biedt leuke producten en diensten en scherpe kortingsacties. Bestel een product en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

1DayFly

1DayFly verkoopt iedere dag één speciaal product met kortingen tot 20-50%! Plaats een bestelling en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Conrad Electronic

Conrad is Europa's grootste postorderbedrijf op het gebied van elektronica en techniek. Bestel een product en verdien 0,75% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 0.75% Cashback op je aankoop

LightInTheBox

LightInTheBox.com is een online retailer vol met betaalbare producten voor elke hobby of levensstijl. Bestel een product en verdien 3% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

MiniInTheBox

MiniInTheBox.com is een online retailer en die meer dan 80.000 verschillende gadgets aanbiedt. Bestel een product en verdien 1.8% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop