Winkelen

HEMA

Bestel een product en verdien 0,3% van de aankoopprijs terug in jouw account (geen vergoeding op Verzekeringen, Fotoservice en Tickets).

Verdien 0.3% Cashback op je aankoop

AliExpress

AliExpress is de absolute nr. 1 bestemming voor online shoppers. Koop een product en verdien tot 2,36% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien tot 2.36% Cashback op je aankoop

Bonprix

Bonprix heeft een groot assortiment met meer dan 16,000 producten. Plaats een bestelling en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Media Markt

Media Markt is een van de grootste aanbieders van consumentenelektronica. Bestel een product en verdien 0,75% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 0.75% Cashback op je aankoop

Zalando-Lounge

Zalando-Lounge is de shopping club van Zalando. Bestel een product en verdien 1,8% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Expert

Expert is de online winkel voor witgoed, huishoudelijke artikelen en meer. Bestel een product en verdien tot 2,3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 2.3% Cashback op je aankoop

ColliShop

ColliShop is een webshop van Colruyt Groep. Plaats een bestelling en verdien tot 1,8% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien tot 1.8% Cashback op je aankoop

VidaXL

VidaXL is een snelgroeiende webwinkel met een breed assortiment. Bestel een product en verdien 2,4% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Unigro

Een leuk idee voor uw woning, nieuwe gordijnen, kookgerei of iets anders? Bestel een product en verdien 1,45% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 1.45% Cashback op je aankoop

Allekabels

Het assortiment bestaat uit meer dan 50.000 artikelen zoals kabels, voedingen en meer. Plaats een bestelling en verdien 2,4% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Conrad Electronic

Conrad is Europa's grootste postorderbedrijf op het gebied van elektronica en techniek. Bestel een product en verdien 0,75% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 0.75% Cashback op je aankoop

V&D

V&D is als warenhuis al jarenlang een begrip op de Nederlandse markt. Bestel een product en verdien tot 2,7% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 2.7% Cashback op je aankoop

1DayFly

1DayFly verkoopt iedere dag één speciaal product met kortingen tot 20-50%! Plaats een bestelling en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

De Bijenkorf

De Bijenkorf is een van de meest exclusieve warenhuizen van België. Bestel een product en verdien 1,2% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

Neckermann Shopping

Neckermann is de discounter met groothandelsprijzen voor de consument. Bestel een product en verdien tot 2,4% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 2.4% Cashback op je aankoop