Winkelen

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een bestelling uitvoert. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de webwinkel eerder bezocht, log dan weer eerst in op Qlics, verwijder eventueel cookies en plaats daarna je bestelling zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Qlics hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Qlics. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Qlics account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

Action

Action is Europa’s meest geliefde budgetwarenhuis met betaalbare, alledaagse en verrassende producten. Plaats een bestelling en verdien 1,8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

AliExpress

AliExpress is de absolute nr. 1 bestemming voor online shoppers. Koop een product en verdien tot 2,36% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien tot 2.36% Cashback op je aankoop

HEMA

Bestel een product en verdien 0,3% van de aankoopprijs terug in jouw account (geen vergoeding op Verzekeringen, Fotoservice en Tickets).

Verdien 0.3% Cashback op je aankoop

Media Markt

Media Markt is een van de grootste aanbieders van consumentenelektronica. Bestel een product en verdien 0,75% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 0.75% Cashback op je aankoop

Zalando-Lounge

Zalando-Lounge is de shopping club van Zalando. Bestel een product en verdien 1,8% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Expert

Expert is de online winkel voor witgoed, huishoudelijke artikelen en meer. Bestel een product en verdien tot 2,3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 2.3% Cashback op je aankoop

VidaXL

VidaXL is een snelgroeiende webwinkel met een breed assortiment. Bestel een product en verdien 2,4% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Allekabels

Het assortiment bestaat uit meer dan 50.000 artikelen zoals kabels, voedingen en meer. Plaats een bestelling en verdien 1,5% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Unigro

Een leuk idee voor uw woning, nieuwe gordijnen, kookgerei of iets anders? Bestel een product en verdien 1,45% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.45% Cashback op je aankoop

Westfalia.eu

Westfalia bestaat al meer dan 95 jaar en biedt voornamelijk doe-het-zelf artikelen. Bestel een product en verdien 1,8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Conrad Electronic

Conrad is Europa's grootste postorderbedrijf op het gebied van elektronica en techniek. Bestel een product en verdien 0,75% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 0.75% Cashback op je aankoop

Batterijenhuis

Batterijenhuis.nl heeft een ruim assortiment batterijen, laders en aanverwante artikelen. Plaats een bestelling en verdien 1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1% Cashback op je aankoop

De Bijenkorf

De Bijenkorf is een van de meest exclusieve warenhuizen van België. Bestel een product en verdien tot 1,2% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien tot 1.2% Cashback op je aankoop

Fnac

Fnac is jouw absolute favoriete online warenhuis. Bestel een product en verdien tot 1,8% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien tot 1.8% Cashback op je aankoop

Neckermann Shopping

Neckermann is de discounter met groothandelsprijzen voor de consument. Bestel een product en verdien tot 2,4% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 2.4% Cashback op je aankoop