Winkelen

Wehkamp

Wehkamp is het grootste online warenhuis van Nederland. Plaats een bestelling en verdien tot 1,4% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 1.4% Cashback op je aankoop

Bonprix

Bonprix heeft een groot assortiment met meer dan 16,000 producten. Plaats een bestelling en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

HEMA

Bestel een product en verdien 1,35% van de aankoopwaarde terug in jouw account (geen vergoeding op gebak, verzekeringen, telefonie, foto en tickets).

Verdien 1.35% Cashback op je aankoop

Coolblue

Coolblue is de specialist op het gebied van online shoppen. Bestel een product en verdien tot 2,6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 2.6% Cashback op je aankoop

VidaXL

VidaXL is een snelgroeiende webwinkel met een breed assortiment. Bestel een product en verdien 2,4% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Media Markt

Media Markt is een van de grootste aanbieders van consumentenelektronica. Bestel een product en verdien 1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1% Cashback op je aankoop

De Bijenkorf

De Bijenkorf is een van de grootste en meest exclusieve warenhuizen van Nederland. Bestel een product en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Expert

Expert is de online winkel voor witgoed, huishoudelijke artikelen en meer. Bestel een product en verdien tot 2,3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 2.3% Cashback op je aankoop

PrachtigKado

Kies uit ruim 300 verschillende items en verras iemand met een uniek cadeau. Bestel een product en verdien 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 3% Cashback op je aankoop

Neckermann Shopping

Neckermann is de discounter met groothandelsprijzen voor de consument. Bestel een product en verdien tot 2,4% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 2.4% Cashback op je aankoop

Vanoutlet

Vanoutlet biedt elke dag leuke producten met aantrekkelijke kortingen. Bestel een product en verdien 1,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

VoucherVandaag

Vouchervandaag biedt leuke producten en diensten en scherpe kortingsacties. Bestel een product en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Speurders Aanbiedingen

Speurders biedt dagelijks deals met kortingen tot wel 90% van de adviesprijs. Bestel een product en verdien 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

TipTopDeal

TipTopDeal biedt hoge kortingen voor exclusieve producten uit diverse segmenten. Bestel een product en verdien 1,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

DEEN

Bestel online jouw boodschappen bij DEEN, één van de grootste supermarkten van Nederland. Plaats een bestelling en verdien tot € 1,20 terug in jouw account.

Verdien tot € 1,20