Webmasters | Geld verdienen met je website!

Ben jij in het bezit van een eigen website, blog, Facebook pagina of heb je andere manieren om veel mensen te bereiken via internet? Dan zoeken we jou! Omdat wij willen groeien met ons online spaarprogramma en zoveel mogelijk leden willen aantrekken, kunnen we webmasters die een substantieel aantal leden aan kunnen brengen extra belonen!

Hoeveel kan ik verdienen als webmaster?

Als webmaster is het mogelijk om een verhoogde vergoeding van ons te ontvangen per lid die je voor ons aanbrengt. Standaard betalen wij  € 2,75 per aangebracht lid uit aan onze leden.

Met webmasters maken wij speciale deals! De exacte vergoeding wordt in overleg bepaald, maar het is altijd interessant om contact met ons op te nemen als je denkt iets voor ons te kunnen betekenen!

Moet ik duizenden bezoekers hebben op mijn website?

Nee, dat is echt niet nodig. Als jij denkt per maand meer dan 10 leden te kunnen aanbrengen bij ons spaarprogramma dan willen we al een samenwerking met je aangaan. Geen verplichtingen, wij doen niet moeilijk!

Hoe meld ik me aan als webmaster en hoe werkt het precies?

Je kunt net als "gewone" leden een account bij ons aanmaken. Na registratie stuur je ons een e-mail/ticket met daarin uitleg over wie je bent en welke site(s) van jou zijn. Wij doen je dan een interessant aanbod!

Als webmaster kun je in je account de advertentie e-mails uitschakelen die wij dagelijks versturen. Zo heb je geen last van een overvolle mailbox, maar kun je ons toch promoten!