Gaming & Loterijen

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een bestelling uitvoert. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de webwinkel eerder bezocht, log dan weer eerst in op Qlics, verwijder eventueel cookies en plaats daarna je bestelling zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Qlics hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Qlics. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en bijgeschreven in je Qlics account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

Eurojackpot

Met Eurojackpot maak je wekelijks kans om on-Hollands rijk te worden. Koop een lot en verdien 4,8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien € 7,80 + Verdien 4.8% Cashback op je aankoop

Staatsloterij

Iedere 10e van de maand kun je miljonair worden door mee te spelen met de Staatsloterij. Bestel een lot en verdien tot € 37,20 terug in jouw account.

Verdien tot € 37,20

Lucky Day

Speel automatisch mee met Lucky Day en maak iedere dag kans op veel geld. Koop een losse lot en verdien 3% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien € 4,50 + Verdien 3% Cashback op je aankoop

Lotto

Speel automatisch mee en maak elke zaterdag kans op de Jackpot van minimaal € 2.500.000!

Verdien € 7,80 + Verdien 4.5% Cashback op je aankoop

Startselect

Startselect is een online shop voor gamers die weten wat ze willen. Koop een product en verdien 0,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 0.5% Cashback op je aankoop

G2A

G2A is een wereldwijde digitale marktplaats, gespecialiseerd in games. Bestel een product en verdien tot 1,8% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 1.8% Cashback op je aankoop

Voidu

Gameplatform waar je digitale gamekeys kunt vinden voor spellen, van RPG tot FPS. Bestel een product en ontvang 1,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

HRK Game

HRK Game is een wereldwijde online gamekey store. Bestel een product en verdien 1,5% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop